Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 15:43

ΠΑΣ Νάξου: Η ανακοίνωση για την αναστολή προπονήσεων σε αγωνιστικά τμήματα και ακαδημία

Με ανακοινώσεις που εξέδωσε ο ΠΑΣ Νάξου γνωστοποιεί την παύση των προπονήσεων στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και την ακαδημία.

Αγωνιστικά τμήματα:

Βάσει των νέων οδηγιών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΠΟ, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι αναστέλλονται οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας. 

Δυστυχώς το επίπεδο Β' (Κόκκινο) στο οποίο έχει χαρακτηριστεί  η Νάξος δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή ομαδικών προπονήσεων και την τέλεση αγώνων.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι και αυτή η δύσκολη στιγμή θα ξεπεραστεί, φτάνει όλοι μας να πειθαρχήσουμε στα μέτρα των αρχών έτσι ώστε να μπούμε και πάλι στα γήπεδα. Όταν η Νάξος ανέβει στο επίπεδο Α' (Κίτρινο) θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση.

Η αναστολή των προπονήσεων δε σημαίνει ότι ο σύλλογος μένει ανενεργός, αφού δουλεύουμε για την αναβάθμιση του ΠΑΣ Νάξου σε όλα τα επίπεδα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε μέσω δελτίων τύπου και μέσα από το pasnaxou.gr.

Ακαδημία:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του ότι η Νάξος ανήκει στης περιοχές Επίπεδου Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) τα τμήματα της ακαδημίας μας αναστέλλουν τις προπονήσεις.

Πρόθεση μας είναι, όταν το νησί επανέλθει στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο) να ξεκινήσουμε και πάλι τις προπονήσεις, τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα που ορίζουν τα πρωτόκολλα της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Για την αλλαγή της κατάστασης θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares