Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 14:53

Βασίλης Μαναριώτης: Ταιριάζει απόλυτα η φιλοσοφία μου με τον Πανναξιακό

Μπορεί να έχουν παγώσει τα πάντα όσο αφορά την αγωνιστική δραστηριότητα και τις προπονήσεις στη Νάξο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει εφησυχασμός στον Πανναξιακό.

Οι τελευταίες κινήσεις του Πανναξιακού είναι η απόκτηση δύο επιθετικών, του νεαρού Κώστα Κουκούλη και του έμπειρου στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής, Βασίλη Μαναριώτη.

Ο Μαναριώτης, πρόλαβε να κάνει ελάχιστες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, με την οποία όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία, πράγμα που έκανε ακόμα ευκολότερη την απόφαση του αν πει το ''ναι'':

«Αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου ήταν η προσέγγιση ο σεβασμός και το ενδιαφέρον που έδειξε η ομάδα από την πρώτη στιγμή...κατάλαβα ότι είναι μια ομάδα που κινείτε σε επαγγελματικά πλαίσια και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν πάρα την δύσκολη εποχή που διανύουμε με ένα αβέβαιο μέλλον στην ζωή μας και στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας.. η φιλοσοφία μας ταίριαζε απόλυτα και δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά».

Όσο αφορά τη μέχρι τώρα πορεία του Πανναξιακού, ο Βασίλης Μαναριώτης φάνηκε αισιόδοξος:

«Μπορεί να είχαμε ένα μέτριο ξεκινάμε η ομάδα, αλλά η εμφάνιση με τη Μαρκό και βάσει με τα όσα έχω παρακολουθήσει,  μέσα από την δουλειά θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του Πανναξιακού».

Ο Βασίλης Μαναριώτης έκλεισε με την εξής ευχή:

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και να περάσουμε γρήγορα όλη την δραματική κατάσταση που βιώνουμε και διανύουμε και να επιστρέψουμε γρήγορα στα γήπεδα»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares