Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 12:10

Γιάννης Μαργαρίτης: Πάντα παρακολουθώ την ομάδα μου, τον ΠΑΣ Νάξου

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί φέτος με τη φανέλα των Τραχώνων ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Μαργαρίτης.

Στους Τράχωνες απολαμβάνουν την κάθε στιγμή φέτος με την ομάδα του Αλίμου να έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία ούσα στην 1η θέση της κατάταξης.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει εκπλήξει ευχάριστα τους ανθρώπους που περιβάλλουν τον οργανισμό που λέγεται Τράχωνες είναι ο Γιάννης Μαργαρίτης.

Ο 20χρονος άσος που αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός χαφ μετράει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ΕΠΣΑ δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Μαργαρίτης έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ Νάξου, ενώ η παρουσία του ως αρχηγός της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων έφερε τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο. 

MARARITIS ME OLYMPIAKO

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου αναφέρθηκε σε διάφορα... σημεία τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

 Πως κρίνεις την πορεία σας μέχρι στιγμής;

"Θεωρώ πως δίκαια η ομάδα μας αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου καθώς διαθέτει ποιοτικό υλικό σε παίχτες και παράλληλα γίνεται εξαιρετική δουλειά στην προπόνηση".

-Ποιο είναι το μυστικό των Τραχώνων;

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.Το άριστο κλιμα μεταξύ των παιχτών, η στήριξη των μεγαλύτερων προς τους μικρότερους καθώς και άψογη συνεργασία με τους προπονητές και την διοίκηση μας κρατούν προσηλωμένους στους υψηλούς στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς.

GRILAKIS MARGARITIS

-Τι θα πρέπει να περιμένουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος (εφόσον ξεκινήσει) από τους Τράχωνες;

Σαφώς η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί τροχοπέδη στον μέχρι τώρα πολύ καλό ρυθμό που είχαμε αναπτύξει σαν ομάδα. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα ακολουθήσουν τις προπονητικής οδηγίες που μας δόθηκαν προκειμένου όταν με το καλό επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση να συνεχίσουμε εκεί που σταματήσαμε

-Ποιες δυσκολίες σας παρουσιάζονται σαν ομάδα κάθε Κυριακή από τους αντιπάλους σας;

Όπως είπα και πριν σαν ομάδα διαθέτουμε πολύ ποιοτικό υλικό σε παίχτες. Αυτό βέβαια είναι γνωστό σε όλες τις ομάδες ομίλου με αποτέλεσμα οι περισσότερες από αυτές να επικεντρώνονται κυρίως στην αμυντικό τους κομμάτι πράγμα που κάνει το δικό μας έργο ακόμη πιο δύσκολο. Όμως μέχρι έχουμε καταφέρει να διασπάσουμε οποιαδήποτε αμυνα έχει βρεθεί αντιμέτωπη μας.

MARGARITI MIKTI

-Τι αναμνήσεις έχεις από το τόπο καταγωγής σου τη Νάξο;

Η Νάξος είναι ο τόπος μεγάλωσα και αγαπώ ιδιαίτερα. Άλλωστε εδώ βρίσκεται η οικογένεια μου καθώς και πολύ καλοί παιδικοί μου φίλοι. Με πολλούς από αυτούς έχω ζήσει πολύ ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές 

-Παρακολουθείς το πρωτάθλημα των Κυκλάδων;

Επειδή έφυγα από το νησί δεν σημαίνει σταμάτησα να ενδιαφέρομαι και να παρακολουθώ την πορεία της ομάδας μου του ΠΑΣ Νάξου

-Θα σε δούμε σύντομα να επιστρέφεις στο νησί σου εφόσον ολοκληρώσεις τις σπουδές σου;

Αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Η αλήθεια είναι συνεχίζω την προσπάθεια μου να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ ποδοσφαιρικά. Μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

MARGARITIS PANTELEOS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares