Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 13:54

DK advertising: Επενδύοντας στον αθλητισμό

Η διαφημιστική εταιρία DK advertising, με ιστορία 33 χρόνων στον χώρο της διαφήμισης και των media, επενδύει και στηρίζει ανελλιπώς με προσήλωση τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, έχοντας ήδη σημαντικό ρόλο στην εξεύρεση χορηγών για την ομάδα του Πανναξιακού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Καρούσης απασχολεί 40 οικογένειες και κατάγεται από την πανέμορφη Νάξο. Οσοι τον γνωρίζουν μιλάνε για έναν άνθρωπο που βρίσκεται διαρκώς κοντά στη νεολαία και δίνει απασχόληση και κίνητρα, καθώς, όπως τονίζει διαρκώς, «από λόγια χορτάσαμε, πράξεις θέλει ο κόσμος».

Η απόφαση του Δημήτρη Καρούση να στρέψει μεγάλες εταιρίες στον αθλητισμό είναι μία απόλυτα επιτυχημένη κίνηση.

Ειδικότερα μέσα από τον Πανναξιακό (γυναικείο βόλεϊ Α1 κατηγορία, ανδρικό ποδόσφαιρο Γ’ εθνική κατηγορία, καλαθοσφαίριση και στίβος με παγκόσμιες διακρίσεις) οι χορηγοί διαφημίζονται πανελλαδικά.

Ο Πανναξιακός έχει κάτω από τη στέγη του 600 αθλητές και ένα μεγάλο ποσοστό των εξόδων τους καταβάλλεται από τους χορηγούς, τους φιλάθλους και το διοικητικό συμβούλιο.

«Ο Δημήτρης Καρούσης κοιτάζει μόνο ψηλά», λένε όσοι τον γνωρίζουν και ασχολείται με τον αθλητισμό, ώστε τα παιδιά να ξεφύγουν από τις κακές συνήθειες (αλκοολισμός, ναρκωτικά) και να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Οπως σημειώνει ο ίδιος, «για μένα είναι τεράστια η ευθύνη που έχω απέναντι στους νέους, αλλά και απέναντι στον τόπο μου, δεν γίνεται να μην συνδράμω με ό,τι δυνάμεις έχω τη Νάξο και τους νέους ανθρώπους».

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τον αθλητισμό η Νάξος έχει αποκτήσει τεράστια προβολή πανελλαδικά, κάτι που φυσικά την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των καλοκαιρινών προορισμών κάθε χρόνο.

Χρυσοί χορηγοί Πανναξιακού:

Δήμος Νάξου, Blue Star Ferries, Sea Jet, Dole, Υφαντής, Polis Boutique Hotel Naxos, Welcome Stores (Σέργης), Hello Greece, Naxos Palace Hotel, Barcode, Vitex-δόμηση (Νάξος), Ευρωκλινική Αθηνών, SPAR Κουτελιέρης (Νάξος).

Αφιέρωμα στην σελίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

124256271 1734562210030030 1018652886339596332 o

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares