Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 22:46

Τι λένε παράγοντες και προπονητές για την έναρξη του πρωταθλήματος της football league;

Το sooccerlive.gr επικοινώνησε με παίκτες και παράγοντες και σύλλεξε επίσης από το διαδίκτυο της απόψεις των ομάδων της football league και τις τοποθετήσεις τους για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δείτε τι αναφέρουν:.

Αιγάλεω: Δουφεξής: Εάν ξεκινήσει θα είναι πρωτάθλημα... παρωδία

"Να ξεκινήσει άμεσα μέσα στον μήνα Νοέμβριο το πρωτάθλημα της fl - Έχουμε ταλαιπωρηθεί όλοι αφάνταστα με αυτή την κατάσταση. Οι παίχτες έμειναν μετά το πρώτο lockdown 8 μήνες χωρίς ομαδική προπόνηση και αφού ξεκινήσαμε οι περισσότεεροι σύλλογοι γύρω στις 20 Αυγούστου την προετοιμασία μας περάσαν 3 μήνες με προπονήσεις και φιλικά και μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μας ξανακλείνουν. Η ψυχολογία όλων έχει καταρρεύσει δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Τόσες οικογένειες μένουν άνεργες. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα λοιπόν όλα τα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών τώρα με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει και στην σουπερλιγκ 1 . Εφόσον δεν ξεκινήσει άμεσα καλύτερα να μην το ξεκινήσουν καθόλου γιατί μετά από δυο μήνες πάλι αποχής θα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών των παιχτών με μια νέα τόσο μεγάλη αποχή. Οι παίχτες δεν είναι ρομπότ να τους ξεκινούν και να τους σταματάμε όποτε θέλουν αυτοί . Αν δεν ξεκινήσει λοιπόν τώρα το πρωτάθλημα δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει μετά γιατί θα είναι μια ΠΑΡΩΔΙΑ χωρίς τελειωμό".

Γράφας: Θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής

Στην παρούσα φάση όμως, ας παρθεί επιτέλους μια απόφαση για το πότε και το πώς.

"Η διακοπή επηρεάζει και τις ομάδες της Foobtall League και εκείνες της Superleague 2. Ήδη έχουμε φτάσει σε 9 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Αντιλαμβάνεστε ότι εκεί που οι ομάδες είχαν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο όλα ξεκινούν από την αρχή. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις αγωνιστικές προσαρμογές, γιατί μπορεί εμείς να δίνουμε προγράμματα προπόνησης, όμως όταν δεν παίζεις δεν έχεις αγωνιστικές προσαρμογές και ρυθμό".

Ερωτηθείς εάν προβληματίζονται στο Αιγάλεω από την... αδράνεια που επικρατεί στην Football League σε σύγκριση με το πρωτάθλημα της Superleague 2, ο έμπειρος κόουτς είπε:

"Σίγουρα μας προβληματίζει από τη στιγμή που είναι μια επαγγελματική κατηγορία. Νομίζω ότι εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν γίνεται να παίζει η πρώτη κατηγορία και όχι οι άλλες δυο, αρκεί να τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα. Γίνονται προσπάθειες από τη λίγκα. Εδώ και αρκετό καιρό πιέζουν σε αυτή την κατεύθυνσή και οι προσπάθειες που γίνονται πρέπει να ευοδώσουν". 

Για την κατάσταση που θα βρίσκεται το Αιγάλεω, ο κ. Γράφας δήλωσε

"Είναι ξεκάθαρο ότι στην κατάσταση που ήταν οι ομάδες πριν δέκα ημέρες δεν μπορεί να βρίσκονται τώρα. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα να αγωνιζόμαστε αφού χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για να μπεις σε αγωνιστικό ρυθμό. Χρειάζεται πάλι προσαρμογή και νομίζω ότι δεν θα είναι οι ομάδες όπως ήταν την περίοδο της προετοιμασίας. Τι να πω, εκεί που είχαμε βρει ρυθμό πάλι έχουμε πισωγύρισμα.

Καλλιθέα: Μπίλιος: «Θα είμαστε έτοιμοι όποτε μας ζητηθεί»

«Επικρατεί ένα… χάος στη χώρα αφού δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει και το ποδοσφαιρικό χάρτη αφού υπάρχει μια ουτοπία. Από εκεί και πέρα, εάν μας ζητηθεί να αγωνιστούμε θα είμαστε έτοιμοι τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά τρεις μήνες και νομίζω ότι το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες».

Καλλιθέα: Τάτσης: Αποφασίστε, ναι ή όχι

Σε αναμονή των “Υποχρεωτικών” αποφάσεων ….

Τα ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ και το ΘΑ…. Κουράζει.

ΝΑΙ η ΟΧΙ

Έτσι ανοίγουν Δρόμοι για να επιλέξει ο καθένας.

Η Αναμονή και η στασιμότητα δεν εξελίσσει τον άνθρωπο και την ζωή του

Υ.Γ ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΤΙΜΗ σε όσους είχαν και έχουν σταθερές ΑΠΟΨΕΙΣ με μοναδικό γνώμονα το ΔΙΚΑΙΟ για όλους και όχι τι συμφέρει τον καθένα ξεχωριστά. Επειδή όμως οι άνθρωποι ποτέ δεν θα τα βρούμε μεταξύ μας, τότε ΚΑΠΟΙΟΙ εγκαίρως πρέπει να παίρνουν ΔΙΚΑΙΕΣ αποφάσεις.

 Ιάλυσος: Χαντές: Εφόσον τηρηθεί το πρωτόκολλο μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

«Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα γενικότερα για το μέλλον της κατηγορίας αλλά και για το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση γιατί περιμέναμε όλοι μετά από πάρα πολύ καιρό να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα. Βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις των ειδικών για να δούμε πότε θα μπορούμε να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Για την κατάσταση που βρίσκονταν ο Ιάλυσος, ο κ. Χαντές είπε

«Ο Ιάλυσος ίσως ήταν από τις ομάδες που ξεκίνησε ουσιαστικά τελευταία στιγμή την προετοιμασία του για την κατηγορία. Μέχρι ένα σημείο, οι χρόνοι που τελικά ήτανε διαθέσιμοι να προετοιμαστούμε ήταν και ικανοποιητικοί. Μπήκαμε σε μία φάση αναστολής η οποία αν θα διαρκέσει παραπάνω από το χρονικό διάστημα το οποίο έχουν παρουσιάσει οι αρχές νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Παρότι έχουμε δώσει μαζί με τους συνεργάτες μου προγράμματα στους ποδοσφαιριστές για να έχουμε κάθε μέρα πλήρη εικόνα της κατάστασης, νομίζω ότι εφόσον περάσει το χρονικό περιθώριο από αυτό που έχουν πει, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή».

Για το αν θεωρεί ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα δήλωσε

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εφόσον τηρηθεί το Υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να μην διακυβεύονται θέματα που αφορούν υγεία. Εφόσον οι ομάδες βοηθηθούν και μπορούν να καλύψουν το πρωτόκολλο θα μπορέσουμε να μπούμε σε μία κανονικότητα για να μη χαθεί η χρονιά επαγγελματικά για πάρα πολύ κόσμο. Θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος από τη λίγκα, έχοντας στην κορυφή της πυραμίδας όλοι μας το κομμάτι που λέγεται υγεία».

Αστέρας Βλαχιώτη: Βαζάκας: «Πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού

«Πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Ο τρόπος που χειρίστηκαν όλα τα θέματα οι υπεύθυνοι ήταν λανθασμένος και τα βρίσκουν μπροστά τους και τα θύματα είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Δεν είναι οι πρόεδροι. Για εμένα οι ικανοί πρόεδροι, έπρεπε να ξεσηκωθούν και να πιέσουν καταστάσεις αλλά και αυτοί πείστηκαν και πίστεψαν ψεύτικες προσδοκίες».

Νίκη Βόλου: Βεργέτης: «Να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στις ομάδες

«Σαφώς και θα επηρεάσει πολύ τις ομάδες η διακοπή γιατί πάνω που είχαν συμπληρώνει ένα μεγάλο αριθμό προπονήσεων και φιλικών τους κόβει αυτό τον αγωνιστικό ρυθμό. Όσο και εάν οι παίκτες με ατομικές προπονήσεις διατηρούνται σε μια καλή κατάσταση, θα λείψει ο ρυθμός αγώνα στους παίκτες που πρέπει πάλι να μπούνε στο γήπεδο με πολλές προπονήσεις και φιλικά για να ξαναβρεθεί αυτός ο ρυθμός. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσος χρόνος θα υπάρχει στη διάθεση των ομάδων για να προετοιμαστούν από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares