Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 20:23

Σάκης Κανούλας: Η ΠΑΕ Σαντορίνης παρέχει τα πάντα σε κάθε επαγγελματία αθλητή

Η μεταγραφή του Σάκη Κανούλα στον ΑΣ Σαντορίνης 2020 στις 25 Οκτωβρίου σκόρπισε χαμόγελα ενθουσιασμού στην ομάδα αφού, η ομάδα από τις Κυκλάδες έβαλε στο δυναμικό της έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Football League.

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή για να δουν τις δυνατότητες του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή, αφού η πανδημία δεν επιτρέπει στο χώρα να λειτουργήσει τίποτα όσον αφορά τον αθλητισμό.  

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο επιθετικό ο οποίος αναφέρθηκε στην διακοπή των πρωταθλημάτων, τις φιλοδοξίες του και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:

-Διακοπή πολλούς μήνες για το πρωτάθλημα της Football League. Την άποψη σου...

Νομίζω πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση στο θέμα αυτό , διότι οι ποδοσφαιριστές των 2 μικρότερων κατηγοριών έχουν σχεδόν 9 μήνες να παίξουν ποδόσφαιρο και η προσαρμογή θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και εκτός αυτού ζούνε οικογένειες από αυτό όποτε άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση. Όπως αγωνίζεται η Σούπερ Λίγκ 1 έτσι να ξεκινήσει και η Σούπερ Λιγκ 2 και Football league.

-Τι στόχο έχει η ομάδα σας εφόσον της δώσουν τη δυνατότητα να αγωνιστεί;

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Βρίσκω πολλά γνώριμα άτομα τα οποία συνεργαστήκαμε στο παρελθόν, ανθρώπους που διοικούν την ομάδα που σπανίζουν στον χώρο με πολύ όρεξη και πολύ οργάνωση έτσι ώστε η ομάδα να παρέχει τα πάντα για έναν επαγγελματία αθλητή".

-Τι στόχο έχει η ομάδα;

Στόχος της ομάδας είναι να γίνουμε γρήγορα ένα δυνατό σύνολο γιατί ανεβήκαμε όπως ξέρετε τελευταία στιγμή και ήρθαμε στο τέλος αρκετά παιδιά και στην πορεία να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου

"Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας να πετύχουμε άμεσα τον στόχο μας να έχουμε υγεία γιατί θα είναι δύσκολο μετά από τόσους μήνες απραγίας"

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares