Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 14:57

Η αδρεναλίνη στην Νάξο χτύπησε κόκκινο

 LEMAN AGONES NAXOU

Με τεράστια επιτυχία και απρόσμενη προσέλευση κοινού, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας δεξιοτεχνίας της Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νάξου την Κυριακή 18 Μαρτίου του 2012.

Ο κόπος των μελών της λέσχης που εδώ και μήνες είχε αφοσιωθεί στον σχεδιασμό ώστε να γίνει πραγματικότητα ο πρώτος αυτοκινήτου αγώνας δεξιοτεχνίας στην Νάξο φαίνεται να δικαιώθηκε!
Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και την λεπτομερή σε όλους τους τομείς προετοιμασία του αγώνα, το κοινό της Νάξου απόλαυσε μια εντυπωσιακή, πρωτότυπη, καθηλωτική και σε γιορταστικό κλίμα εκδήλωση, που άφησε ενθουσιασμένους μικρούς και μεγάλους κάθε φύλου και έκανε πολλούς να αναθεωρήσουν παγιωμένες αρνητικές απόψεις για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ θα μείνει κύριο θέμα συζήτησης σε κυκλαδικό επίπεδο για καιρό...

Μαζί μας σε αυτή την εκδήλωση είχαμε και ένα πιο συνηθισμένο σε τέτοιο θεάματα κοινό, που παρόλο αυτά έμεινε εντυπωσιασμένο από την αρτιότητα της διοργάνωσης και έδωσε σαν άτυπος "κριτής" τις LEMAN SIMAκαλύτερες κριτικές και σχόλια.

Ο λόγος για του θαυμαστές της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΟΥ ( Α.Λ.Α.Π.), οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία του καλού καιρού και της διοργάνωσης της ΛΕ.Μ.Α.Ν. και συνδύασαν μια ημερήσια εκδρομή με την στήριξη της συμμετοχής της αγαπημένης τους λέσχης, στο νησί μας.
Ο αγώνας που αποτελούνταν από τρία σκέλη διήρκεσε από τις 11:00 μέχρι τις 14:30, τηρώντας με συνέπεια τον νομό περί ώρας κοινής ησυχίας.
Το πρώτο σκέλος περιελάμβανε την ενημέρωση των οδηγών για την διαδρομή και ένα δοκιμαστικό - μη χρονομετρημένο γύρο από όλους τους οδηγούς.
Το δεύτερο και τρίτο σκέλος περιελάμβανε ένα χρονομετρημένο γύρο από κάθε οδηγό ανά σκέλος.

Κάθε γύρος περιελάμβανε μια συγκεκριμένη διαδρομή με δυο παρκαρίσματα ανάμεσα σε κώνους.
Σκοπός του αγώνα είναι η σωστή πραγματοποίηση της διαδρομής και των παρκαρισμάτων ενδιάμεσα και χωρίς να γίνει επαφή με κώνο δεξιά - αριστερά της προκαθορισμένης θέσης παρκαρίσματος, στον λιγότερο χρόνο.

Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α ΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α'

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ'

1ος Μάκαρης Ιωάννης

CITROEN SAXO VT

1ος Ζούλης Εμμανουήλ

MITSHUBISHI EVO 8

2ος Βελέντζας Αθανάσιος

TOYOTA KP60

2ος Θεωνάς Νικόλαος

VOLKSWAGEN GOLF IV GTI

3ος Μανδιλαράς Αντώνιος

FIAT PANDA

3ος Κωσμάς Ελευθέριος

BMW E30



Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares