Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 20:07

Δημήτρης Λυριτζής: Κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο κύριοι

Τα όσα τραγελαφικά βλέπουμε να συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μας θλίβουν βαθύτατα και μας προσγειώνουν ανώμαλα σε μία πραγματικότητα που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ή καλύτερα προσπαθούμε να ξεχνάμε ότι δυστυχώς υπάρχει.

Ειδικά στους εργάτες του αθλήματος που είναι αυτοί που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του, και δεν είναι άλλοι από τους αθλητές, τους παράγοντες και τους προπονητές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όλες αυτές οι καταστάσεις βάζουν φρένο σε όποιο ρομαντισμό διαθέτουν.

Τέτοιες καταστάσεις, γεννούν εύλογα ερωτήματα για το πως πρέπει να πράξουμε.

Ο προπονητής του Πανσιφναϊκού, Δημήτρης Λυριτζής, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα έργο πάνω στις μικρές ηλικίες στο νησί της Σίφνου, δηλώνει τον προβληματισμό του σε ένα κείμενο που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. ''Γιατί να τους πούμε ελάτε στο γήπεδο;'' αναρωτιέται ο έμπειρος προπονητής αναφερόμενος φυσικά στα παιδιά.

Δείτε τα όσα έγραψε και είναι πέρα για πέρα εύστοχα:

«Βαρεθήκαμε τις μάχες στα δικαστήρια αντί τα γήπεδα, τις μάχες στα social media αντί την κερκίδα, τις απειλές, τις δωροδοκίες, τους ξυλοδαρμούς, τα ΜΜΕ των ιδιοκτητών, που θεωρούν ότι πετούν λάσπη στους απέναντι ενώ απλά πετούν λάσπη στο ποδόσφαιρο.

Δωροδοκίες αθλητών, διαιτητών, δανεικούς παίχτες στα χαρτιά, παραρτήματα, εξαγορές ομάδων και πόσα ακομα. Πως θα πείσουμε τα νεαρά παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο όταν βλέπουν όλα αυτά? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? Για να βλέπουν την τάδε ομάδα να παίζει με παίκτες δανεικούς από την άλλη, δηλαδή να κάνουν παζάρι δανεικών στις καλύτερες τιμές σε όλες τις ομάδες της super League.

Είναι απορίας άξιο πως οι ίδιοι οι επενδυτές απαξιωνουν και δυσφημουν το προϊόν που τάχα έχουν επενδύσει. Κάνετε κακό στο ποδόσφαιρο κύριοι.

Να βρεθεί τρόπος να γυρίσουν σύντομα τα νέα παιδιά στα γηπεδα τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα τα μέτρα».

LIRITZIS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares