Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 18:29

Παρελθόν (και) τέσσερις παίκτες από την Α.Ε. Μυκόνου

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να βρίσκεται σε… αναστολή στην Α.Ε. Μυκόνου όμως έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους, αν και εφόσον συνεχιστεί η αθλητική δραστηριότητα στην κατηγορία.

Έτσι μετά το διαζύγιο με τον Ανδρέα Σκέντζο, οι Μυκονιάτες αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία με τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους Παναγιωτόπουλο, Κάρδαρη,  Υψηλό και Δωματά. Όλοι τους είχαν έρθει το καλοκαίρι στο νησί των Κυκλάδων με αρκετά δυνατά βιογραφικά προκειμένου να συμβάλλουν στη δημιουργία μια ισχυρής ομάδας.

Το ξεκίνημα δεν ήταν το αναμενόμενο για την Α.Ε. Μυκόνου καθώς σε τρεις αγωνιστικές η συγκομιδή ήταν μόλις ένας πόντος, ενώ στη συνέχεια ήρθε και το γενικό lockdown με αποτέλεσμα να σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Το διάστημα αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας στάθμισαν τα δεδομένα και κατέληξαν ότι μπορούν να συνεχίσουν χωρίς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, στην περίπτωση που από το 2021 πλέον, επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ήδη όλοι τους έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν να ψάξουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, ενώ από την πλευρά της Α.Ε. Μυκόνου πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει και καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Σκέντζος αποτελεί παρελθόν υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση από πολλούς… ενδιαφερόμενους! Ο ισχυρός άντρας της ομάδας  Αλέκος Κουκάς δεν βιάζεται πάντως να «κλείσει» προπονητή αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα. Αυτό που περιμένει λοιπόν είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του για την κάλυψη της θέσης του προπονητή.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares