Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 11:09

Πανναξιακός: Τιμωρία στο 84’

Το ένα καλό ημίχρονο (1ο) του Πανναξιακού δεν στάθηκε ικανό να του δώσει πόντο ή πόντους απέναντι στον Φωστήρα.

Ο Πανναξιακός έχοντας τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια, τελικά δεν κατάφερε και πάλι να σκοράρει με συνέπεια το γκολ του Ντεντόπουλου στο 64΄να είναι και αυτό, που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.paros-dolkas-epipla

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου, είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι κάνοντας όλες-όλες δύο (2) τελικές προσπάθειες (η μια γκολ!!!!). Άλλωστε ο τεχνικός των ''κιτρινόμαυρων'' δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καλό πρώτο μέρος

Υπό την καθοδήγηση Κατσάνη και Θαμνόπουλου και με τις πινελιές του Βλαστού από την εξέδρα ο Πανναξιακός είχε σαφέστατα μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με άλλα ματς και μπήκε στο πρώτο μέρος προσπαθώντας να ξεκλειδώσει την καλοστημένη άμυνα του Φωστήρα, όπου οι Κόπελας και Τερζής είχαν άψογη παρουσία. Οι ναξιώτες μάλιστα είχαν αρκετές καλές στιγμές με αποκορύφωμα δύο πολύ καλά σουτ του Στάμου, που εξουδετέρωσε με υπερένταση ο Μπούτος και την μεγάλη ευκαιρία του Σουσούνη στο 22ο λεπτό όπου ο τερματοφύλακας του Φωστήρα είπε και πάλι όχι. Από πλευράς Φωστήρα στο πρώτο μέρος η ευκαιρία που δημιουργήθηκε ήταν μια και μοναδική όταν ο Κούτρος βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην περιοχή του Πανναξιακού, αλλά το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε λίγο άουτ.

Το κλεψε στο 64΄

στο δεύτερο μέρος ο Πανναξιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας την καλή παρουσία του πρώτου μέρους στα αποδυτήρια. Ο Κώστας Ψυρόπουλος, διαβάζοντας το παιχνίδι της Νάξου έκλεισε χώρους και διαδρόμους απομονώνοντας την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων και κρατώντας την μακριά από την εστία του Μπούτου. Μάλιστα η ομάδα του Ταύρου χρειάστηκε μισή ευκαιρία να καθαρίσει το ματς και την έκανε όταν βρήκε την άμυνα των γηπεδούχων με παίχτη λιγότερο (προσωρινός τραυματισμός Κουφόπουλου), πράγμα που εκμεταλλεύτηκε χτυπώντας στην αντεπίθεση με τον Τεντόπουλο να βρίσκετε μέσα στην μεγάλη περιοχή και να σκοράρει κάνοντας το 0-1 και παγώνοντας το ΔΑΚ Νάξου.

pannaxiakos-fostiras-23-3-2012-2

Φωνάζουν για καθαρό γκολ

{div float:left}

{/div}Στα τελευταία λεπτά με το πέρασμα στο παιχνίδι του Κοττάκη ο Πανναξιακός προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, η οποία ήρθε στο 85΄όταν ο τελευταίος έσπασε την μπάλα στην περιοχή και ο επερχόμενος Σταματίου επιχείρησε σουτ, το οποίο προσπάθησε να αναχαίτιση ο Κόπελας στέλνοντας την μπάλα στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού και στην συνέχεια εντός της γραμμής τέρματος του Μπούτου. Οι παίχτες των γηπεδούχων βρέθηκαν στο ταρτάν του σταδίου να πανηγυρίζουν την ισοφάριση, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης Κος Κωνσταντάκης, είχε άλλη άποψη, αφού αρχικά είχε μείνει στάσιμος (δείχνοντας αμηχανία), στη συνέχεια έδειξε παίζεται, τιμωρώντας μάλιστα τους παίχτες του Πανναξιακού για τους πανηγυρισμούς τους. Το βίντεο του αγώνα θα αναρτηθεί στο sportcyclades.gr.

Είμαστε τυχεροί

Πάντως ο Κώστας Ψυρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στο S.C: «Είμαστε τυχεροί σε αυτό το παιχνίδι. Ο Πανναξιακός μας πίεσε περισσότερο από οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα της Νάξου τελικά θα τα καταφέρει γιατί διαθέτει ποιότητα»'

Υπάρχει χρόνος

Δηλώσεις στο S.C έκανε και ο νέος τεχνικός των Ναξιωτών Γιώργος Βλαστός λέγοντας: «Βλέπω την ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο ματς να παίζει καλά, αλλά να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στον τομέα αυτό θα δουλέψουμε και πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες.

pannaxiakos-fostiras-23-3-2012-3

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Δήμας, Τόσκας, Κολιούσης (76' Κοττάκης), Πολυκρέτης, Κουτελιέρης, Σταματίου, Στάμος, Σουσούνης (87' Κατσάνης)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κόπελας, Τσουμάνης, Τζώνης, Τερζής, Μπούκουρης, Χίσος (85' Ζίζηλας), Μπανιάς, Ντεντόπουλος (91' Πετρίτσης), Δωροβίνης, Κούτρος (84' Τσοπανάκος)

To Φλας της αναμέτρησης

 

1:54

πολυ καλος καιρος για ποδόσφαιρο. απομένει ακόμα 1.30 ωρα για το σφύριγμα της έναρξης.

 

3:23

Καλησπερα σας απο το ΔΑΚ Νάξου, σήμερα θα παρακολουθήσετε μαζί μας τον αγώνα μεταξύ του Πανναξιακού και του Φωστήρα.

3:25

Η ομάδα του Ταύρου βρίσκετε στην 2η θέση της βαθμολογίας ενώ η ομάδα της Νάξου στην 9η θέση.

 

3:31

5:30. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε…

3:33

Πολύς κόσμος στο ΔΑΚ, πάνω από 500 οι φίλαθλοι στις κερκίδες

 

3:40

10’ Το 0-0 παραμένει, χωρίς κλασικές ευκαιρίες έως τώρα στο ματς

3:42

Η μοναδική καλή φάση έως τώρα το σουτ του Στάμου που πέρασε έξω από τα δοκάρια του Φωστήρα.

 

3:44

11' Πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης. Σουτ του Στάμου που είναι από τους πιο δραστήριους, αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Φωστήρα Βότο, σε μια δύσκολη επέμβαση.

3:50

20’ Δυνατό σουτ από τον Κουτελιέρη αποκρούει σταθερά ο Βότος

 

 

 

3:53

23’ Κατοχή μπάλας από τον Πανναξιακό με δύο καλές φάσεις για γκολ με Στάμο και Κουτελιέρη. Καμία ευκαιρία για τον Φωστήρα που έχει παθητικό ρόλο έως τώρα στο παιχνίδι.

3:54

23’ Ο Σουσούνης σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως ο Μπότας αποκρούει σε κόρνερ

 

 

 

3:55

24’ από την εκτέλεση του κόρνερ ο Δήμας πιάνει την καρφωτή κεφαλιά όμως περνάει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Φωστήρα.

4:02

30’ Ο Πανναξιακός παραμένει να ελέγχει καλύτερα τον χώρο του κέντρου και να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα του Φωστήρα, χωρίς όμως να έχει ακόμα καταφέρεις να σκοράρει.

 

 

 

4:13

38’ πρώτη ευκαιρία του Φωστήρα. Ο Μπάνιας εκτελεί φάουλ με πάσα μέσα στην περιοχή στον Κουτρο ο οποίος το πλασέ του περνάει λίγο άουτ.

4:14

Θαμνόπουλος και Κατσάνης Νίκο στον Πάγκο του Πανναξιακού. Στην εξέδρα του ΔΑΚ ο Στέλιος Μανωλάς και ο νέος προπονητής κ. Βλαστός.

 

 

 

4:17

43’ δυνατό σουτ του Σταματίου, κόντρες και κόρνερ… Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τους Κυκλαδίτες

4:19

45’ Τραυματίστηκε ο πρώτος σκόρερ του Φωστήρα Ντετόπουλος. Στην ανάπαυλα θα φανεί αν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα.

 

 

 

4:19

Λήξη πρώτου ημιχρόνου. Ο Πανναξιακός ήταν φανερά καλύτερος σε αυτό το πρώτο μέρος. Με οργανωμένες επιθέσεις και κατοχή μπάλας σε όλο το 45λεπτο. Ο Φωστήρας δεν έχει μπορέσει έως τώρα να δικαιολογήσει την βαθμολογική του θέση.

4:35

Έναρξη του 2ου ημιχρόνου

 

 

 

4:35

46' Πανναξιακός - Φωστήρας 0-0

4:46

55’  Σέντρα του Καζανά σουτ του Στάμου λίγο άουτ

 

 

 

4:47

58’ Ο Φωστήρας έχει ισορροπήσει τον αγώνα και μοιάζει να πατάει πολύ καλύτερα απ’ ότι το 1ο ημίχρονο.

4:55

64’ Γκολ… ο Ντετόπουλος ανοίγει το σκορ για τον Φωστήρα με σουτ μέσα απο την μεγάλη περιοχή

 

 

 

4:56

66’ ψυχρολουσία στο ΔΑΚ μετά το γκολ του Φωστήρα.

5:00

70’ Ο Πανναξιακός προσπαθεί να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε από τον έμπειρο επιθετικό του Φωστήρα

 

 

 

5:06

76’ Το 0-1 παραμένει. Ο Πανναξιακός δείχνει να τα έχει χαμένα μετά το γκολ ενώ ο Φωστήρας με αντεπιθέσεις προσπαθεί να απειλήσει. Τίποτα όμως το ουσιαστικό και από τις δύο ομάδες.

5:12

82’ Ο Φωστήρας κρατάει το 1-0 με αρκετή άνεση αφού ο Πανναξιακός φαίνετε ακίνδυνος για να απειλήσει την εστία του Μπότο.

 

 

 

5:14

85’ Γκολ που τελικά δεν μέτρησε για τον Πανναξιακό αφού του σουτ του Σταματίου πέρασε καταφανέστατα την γραμμή του τέρματος.

5:15

όταν ο Κοττάκης σέντραρε απο δεξιά ο Σταματίου έπιασε το δυνατό σουτ το οποίο πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα

 

 

 

5:16

Έντονες οι διαμαρτυρίες από παίκτες και φίλαθλους για την φάση του 85ου λεπτού

5:20

90’ ο διαιτητής της συνάντησης έχει δώσει 3 λεπτά καθυστερήσεων

 

5:22

Εντωμεταξύ εδώ και 2 λεπτά ο Πανναξιακός παίζει με 10 παίκτες αφού ο Δήμα αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα.

5:24

ΤΕΛΙΚΟ

 

5:24

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-1

5:27

Ο Πανναξιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στον πρωτοπόρο πλέον Φωστήρα και έτσι παραμένει στην 9η θέση με 21 βαθμούς. Η ομάδα του Ταύρου ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, απέδρασε από μια δύσκολη έδρα και ατενίζει από την κορυφή του 8ου ομίλου

 

 

5:27

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε  μαζί μας τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Φωστηρα.

5:29

Θα ακολουθήσουν, ρεπορτάζ και βίντεο με φάσεις γκολ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και του νέου προπονητή που πιάνει από αύριο δουλειά, του κ. Βλαστού

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares