Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 21:10

Υπόσχεση Διακοφώτη για συνέχιση και ολοκλήρωση της Γ΄Εθνικής

Μετά από καιρό επιτέλους υπήρξε κινητικότητα και στη Γ΄ Εθνική.

Συγκεκριμένα, έπειτα από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ εκπροσώπων ποδοσφαιριστών από τους 10 ομίλους της Γ΄Εθνικής με το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη.

Ο κ. Διακοφώτης υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ξαναρχίσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και στους 10 ομίλους, ενώ από κοινού, ΠΣΑΠ, ΕΠΟ και επιτροπή των ποδοσφαιριστών, θα ζητήσουν νέα τηλεδιάσκεψη όπου θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης και ο Γ.Γ. της ΓΓΑ αθλητισμού, κ. Μαυρωτάς.

 Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Ο ΠΣΑΠ μετά από αίτημα επιτροπής ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κατανοώντας την ανησυχία τους και έχοντας ως αρχή τη βελτίωση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνέβαλε στην υλοποίηση τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ της ΕΠΟ που εκπροσωπήθηκε από το μέλος της εκτελεστικής της επιτροπής κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, εκπροσώπων των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής και του Συνδέσμου μας, με την παρουσία του προέδρου του Γιώργου Μπαντή.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και η επιτροπή των ποδοσφαιριστών μετέφεραν στον κ. Διακοφώτη την αγωνία τους και τον έντονο προβληματισμό τους για τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και τις επιπτώσεις που τους προκαλεί η μακροχρόνια αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους και ζήτησαν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, που τελείται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Ο κύριος Διακοφώτης από την πλευρά του μας μετέφερε τη δέσμευση της Ομοσπονδίας πως θα πράξει ότι είναι εφικτό, ώστε με το νέο έτος να αρχίσει ξανά και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Μάλιστα αποφασίστηκε από κοινού, ΠΣΑΠ, ΕΠΟ και επιτροπή των ποδοσφαιριστών, να στείλουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά αίτημα να διεξαχθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη, με θέμα το πώς και πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Σύνδεσμός μας πάντα θα δηλώνει παρών και θα στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή πρωτοβουλία λαμβάνεται, για τη βελτίωση και ανάδειξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και ευρύτερα του αθλητισμού.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares