Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 09:41

Στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων η Ηλιούπολη

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Ηλιούπολη

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και της αρχικής διαδικασίας έλεγχου της επίσημης και νόμιμης λειτουργίας των αθλητικών σωματείων, θεωρούμε ως ΔΣ υποχρέωση μας να ενημερώσουμε και να παραθέσουμε σημαντικά δεδομένα στα μέλη μας, στους φίλους του ΓΣΗ, στους συνεργαζόμενους αρχές και φορείς, στους υποστηρικτές μας και πρωταρχικώς στις αθλήτριες/-ές μας, αλλά και στους γονείς/κηδεμόνες που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, ως ερασιτεχνικό μη κερδοσκοπικό αθλητικό σωματείο, όπου επισήμως λαμβάνει και φέρνει στην Ηλιούπολη ένα ακόμη πανελλήνιο «μετάλλιο-υψηλού επαγγελματισμού».

  • Η ΓΓΑ, πριν την έναρξη των διαδικασιών τον Ιούνιο 2020 επικαλούμενη στοιχεία που είχε λάβει από τις αθλητικές ομοσπονδίες, τα αθλητικά σωματεία πανελλαδικώς υπολογίζονταν υπερβαίνοντα τις 10.000 και έως και την 17 Δεκεμβρίου 2020, εμφανίζονται από απλή προεγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή έως ολοκλήρωση 5.355 σωματεία, σημειώνεται ότι η έναρξη της διαδικασίας είχε γνωστοποιηθεί από τις αρχές του 2020.
  • Ως Σύλλογος ήμασταν απολύτως συνεπείς στο σύνολο των καταληκτικών ημερομηνιών που έθετε η ΓΓΑ από την έναρξη και έως περάτωσης των διαδικασιών, εκ μέρους του ΓΣΗ τουλάχιστον και ενώ αγνοούνται κάποιες χιλιάδες σύλλογοι ακόμη, ως ΓΣΗ κατατασσόμαστε στην 1η γραμμή του αθλητισμού. Σύμφωνα δε με τον πίνακα της ΓΓΑ βάση αθλημάτων και του ποσού της επιχορήγησης, από τα 3.408 δικαιούχα ελεγμένα σωματεία, ως τις 10 Δεκ 20 (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-Φωτογραφία 3).
  • Η αποτελεσματική και συνεπής λειτουργία του ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ», αντανακλά το σεβασμό στην ιστορία και το μέγεθος του, ενώ στο σύνολο της διαδικασίας καθοριστική ήταν η εμπειρία και η τεχνογνωσία του, καθώς και η συνεχής προσπάθεια και ενδιαφέρον εναρμονισμού και συμμόρφωσης με την κείμενη αθλητική νομοθεσία.
  • Απόδειξη ότι, παρά την δεδομένη πολυπλοκότητα της διαδικασίας και για 9 αθλήματα, ήμασταν στους 1ους 400 Πανελλαδικώς που ολοκληρώσαμε την εγγραφή μας στην ΓΓΑ και από την 1η 5άδα έως 20άδα, ανά ομοσπονδία αθλήματος και μάλιστα χωρίς να προσφύγουμε σε οποιαδήποτε μορφής εξωτερική συνδρομή.
  • Συνέπεια η οποία επιτεύχθηκε παράλληλα με τις διαδικασίες επανεκκίνησης του αθλητισμού και εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων για 9 ολυμπιακά αθλήματα και την προετοιμασία συμμετοχής των αγωνιστικών ομάδων μας στην συνέχιση των πρωταθλημάτων τους, από αρχές Μαΐου 2020 και της διενέργειας Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης και Εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στα τέλη Ιουνίου 2020.
  • Σημειώνεται ότι:
  • - Στα 4 ομαδικά αθλήματα μας, από σύνολο 7 ομάδων ανδρών και γυναικών σε εθνικές κατηγορίες και περί 30 ηλικιακών ομάδων αγοριών και κοριτσιών, επιτεύχθηκε ετοιμότητα συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα ή των αθλητικών ομοσπονδιών-ενώσεων, εφόσον αποφασιζόταν η συνέχισή τους και όπου αποφασίστηκε συνέχισαν.
  • - Ομοίως και για τα 5 ατομικά αθλήματα μας.
  • - Αποτέλεσμα και απόδειξη της ετοιμότητας ήταν ότι οι ομάδες και οι αθλήτριες/-ές του ΓΣΗ σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο στη συνέχεια έφεραν στην Ηλιούπολη, από Πανελλήνιες διοργανώσεις και Πρωταθλήματα 3 Χρυσά, 3 Ασημένια και 3 Χάλκινα μετάλλια.
  • Συνεχίζουμε εργαζόμενοι για να κρατάμε και να σηκώνουμε ολοένα ψηλότερα τον Ήλιο της πόλης μας και ευχαριστούμε άπαντες που το αναγνωρίζουν, συμπαρίστανται και μας εμπιστεύονται και κυρίως ευχαριστούμε τις αθλήτριες/-ές μας που πιστεύουν στον εαυτό τους και τις προπονήτριες/-ές μας που γνωρίζουν, αγαπούν και τιμούν το έργο τους.


Μετά Τιμής
Εκ του ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Τρομπέτας

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares