Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 19:57

Το μεγάλο ευχαριστώ του Μιχάλη Βαμβακάρη

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 2020, ο πρόεδρος του Παμμηλιακού , κ. Μιχάλης Βαμβακάρης με μία προσωπική επιστολή στέλνει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνδράμουν ποικιλοτρόπως στον σύλλογο και όλους τους συνοδοιπόρους του στο Δ.Σ.

Αναλυτικά το κείμενο:

Αγαπητοί μου φίλοι,

Ενώ πλησιάζει η λήξη μιας δύσκολης, σε όλους τους τομείς, χρονιάς, με χαρά διαπιστώνω ότι η ομάδα μας, με ακμαίο ηθικό και απεριόριστη υπομονή, παραμένει προσηλωμένη στους στόχους που έχει θέσει.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους προπονητές και στους αθλητές μας για την άψογη δουλειά και την συνεργασία τους. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και γνωρίζω πως προσφέρουν το μέγιστο των δυνάμεών τους

Ένα ευχαριστώ, από καρδιάς, οφείλω και στους κηδεμόνες των αθλητών που πάντα στηρίζουν τα παιδιά και τον Σύλλογο.

Ιδιαίτερη είναι η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι για τους χορηγούς μας που στέκονται δίπλα μας σαν φύλακες-άγγελοι. Οι χορηγοί μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τον Σύλλογό μας.

Ειλικρινή εκτίμηση τρέφω για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Πρόκειται για έναν σπάνιο άνθρωπο και η συνεργασία μας με την Ένωση είναι άριστη. Τους ευχαριστώ πολύ!

Εξαιρετική είναι και η συνεργασία μας με την Ένωση Διαιτητών καθώς και με κάθε μέλος ξεχωριστά. Τους συγχαίρω για τον επαγγελματισμό τους!

Το έργο μας κάνει ξεχωριστό η σχέση μας με τους άλλους κυκλαδίτικους αθλητικούς συλλόγους, τα μέλη τους και τους αθλητές τους. Έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με αξιόλογους ανθρώπους με αγάπη για τις Κυκλάδες, τα παιδιά και τον αθλητισμό.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η βοήθεια που μας προσφέρεται από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τις ναυτιλιακές εταιρίες που εξυπηρετούν το νησί. Εκτιμάω ιδιαίτερα την ανταπόκρισή τους στα αιτήματά μας.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τις αρχές και τους φορείς της Μήλου. Ανήκουμε στην ίδια οικογένεια και υπηρετούμε κοινά οράματα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ, τους συνοδοιπόρους μου, γιατί στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό που δεσμεύτηκαν να υπηρετήσουν.

Με την ελπίδα να επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που τόσο πολύ μας έχει λείψει,
εύχομαι:
Χρόνια πολλά,
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος με υγεία και χαμόγελα!

Μιχάλης Βαμβακάρης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares