Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 22:13

Κοροπούλης: Ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να έχουμε ευχάριστα νέα

Στον Πανιώνιο περιμένουν τις εξελίξεις με αγωνία έχοντας την ελπίδα ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί το lockdown και θα γίνει η επιστροφή στις προπονήσεις.

Παρ' όλα αυτά, ο σύλλογος δείχνοντας το τεράστιο μέγεθος του συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις προσφέροντας υλικά στα κοινωνικά ευπαθείς ομάδες σε κάθε ευκαιρία. 

Απόδειξη αποτελεί η κίνηση που έγινε προ ημερών όπου αντιπροσωπεία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν στα παιδικά χωριά SOS και προσφέραν τρόφιμα.

Στο... αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κοροπούλης έχει δώσει μαζί με τους συνεργάτες του τα απαραίτητα προγράμματα προκειμένου οι παίκτες να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Κοροπούλη, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας

"Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Συνεχίζουμε κανονικά τις ατομικές προπονήσεις βάσει προγραμμάτων και περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών ευελπιστώντας ότι με το νέο χρόνο τα νέα θα είναι ευχάριστα για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τις εισηγήσεις των ειδικών και να γίνει αυτό που είναι καλό με προτεραιότητα την υγεία".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί καταστροφική για τις ομάδες μια ενδεχόμενη διακοπή της σεζόν, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε:

"Δεν μπορώ να το ξέρω. Είναι μια ερώτηση υποθετική".

Για την προσπάθεια της διοίκησης, ο Κοροπούλης πρόσθεσε:

"Είναι κοντά μας και υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Το club και ο οργανισμός λειτουργεί όσο μπορούμε σε κανονικά πλαίσια. Προσπαθούμε να διατηρούμε τις δράσεις μας και από εκεί και πέρα περιμένουμε τις εξελίξεις".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares