Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 20:11

Εκπροσώπηση στην HARTA από την Αμοργιανή Ιωάννα Συνοδινού

Μα είναι δυνατόν να λείπουν οι Κυκλάδες; Η Αμοργός διά της Ιωάννας Συνοδινού δίνει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της HARTA ….

Τι εστί HARTA; Η Ελληνική Ομοσπονδία που έχει σχέση με Πεζοπορία και τρέξιμο… Και η Ιωάννα Συνοδινού έρχεται ως εκπρόσωπος του Amorgos Trail Challenge που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των φίλων του αθλητισμού…

Η προτελευταία ημέρα του 2020 ήταν ένα ακόμα ορόσημο στο ξεκίνημα της πορείας της HARTA, της Ένωσης για το Ελληνικό Ορεινό Τρέξιμο.

Μετά την Γενική Συνέλευση της 27ης Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στις οποίες ψήφισαν ηλεκτρονικά με αδιάβλητη διαδικασία τα 78 μέλη της Ένωσης.

Στις 30/12/2020, λοιπόν, ανακηρύχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου η σύνθεση είναι η εξής:

@  Λάζαρος Ρήγος (Πρόεδρος)

@  Νίκος Καλοφύρης (Α’ Αντιπρόεδρος)

@  Άντζυ Τερζή (Β’ Αντιπρόεδρος)

@  Αχιλλέας Χριστάνας (Γραμματέας)

@  Ιωάννα Συνοδινού (Ταμίας)

Tα επόμενα βήματα της HARTA, έχουν να κάνουν με την προετοιμασία του δοκιμαστικού ελληνικού πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος για το 2021 και τη γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλίες της Ένωσης.

Πηγή: naxospress.gr 

Με την ευκαιρία των ημερών, το Δ.Σ. και τα μέλη της HARTA εύχονται καλή χρονιά, με υγεία και ασφάλεια για όλους τους Έλληνες, όπως και καλύτερες ημέρες για το ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares