Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 19:17

Φύτρος: «Θα χρειαστεί να βοηθήσουν η ΕΠΟ, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι για να επιστρέψουμε»

Τη δική του άποψη για την ενδεχόμενη επανέναρξη των πρωταθλημάτων εξέφρασε ο πρόεδρος του Χαραυγιακού, Μανώλης Φύτρος.

Αφού στάθηκε ότι θα πρέπει να γίνει η κάθε δυνατή προσπάθεια για να τηρηθούν τα μέτρα μίλησε για την Πολιτεία που πρέπει να βοηθήσει τους συλλόγους για την πραγματοποίηση των covid-test.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Χαραυγιακού αναφέρθηκε στα έξοδα των ομάδων της Γ' Εθνικής, τονίζοντας ότι η ΕΠΟ πρέπει να βοηθήσει.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε: "Κατ' αρχήν θέλουμε να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Υγεία και τύχη. Αν η Πολιτεία ανάψει το πράσινο "φως' θα είμαστε πρώτοι που θα μπούμε στο γήπεδο. Βέβαια, θεωρώ ότι το κόστος των covid-test είναι μεγάλο και αυτό δύσκολα θα μπορέσουν να το υποστηρίξουν οι ομάδες. Εδώ θα χρειαστεί η βοήθεια της Πολιτείας μέσω των Δήμων ή των Περιφέρειων για να αντέξουν οι ομάδες.

Παράλληλα, θα πρέπει η ΕΠΟ να μεριμνήσει για τις ομάδες της Γ' Εθνικής όσον αφορά τα ταξίδια και το κόστος των διαιτησιών. Όλα τα σωματεία θα έχουν δυσκολία μετά από τόση απραγία. Εφόσον γίνουν αυτά νομίζω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις. Παράλληλα θα πρέπει να παρθούν μέτρα ώστε στα γήπεδα της Γ' Εθνικής να υπάρχει αστυνόμευση ώστε να αποφευχθούν εικόνες που είδαμε με κόσμο στα γήπεδα".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares