Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 20:41

Φρέντυ Κρητικός: Ο ΠΑΣ Νάξου είναι πάντα υπέρ στο να παίζεται ποδόσφαιρο

Ξεκάθαρα υπέρ της αγωνιστικής δράσης τηρουμένων πάντα των απαιτούμενων πρωτοκόλλων τάχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου κ. Φρέντυ Κρητικός σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr.

Ειδικά, για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ο κ. Κρητικός θεωρεί ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν πάση θυσία φέτος, αφού για τους μικρούς αθλητές η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι πολύ σημαντική. Όσο αφορά τα ανδρικά πρωταθλήματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου είναι υπέρ της διεξαγωγής τους, αλλά αυτοί που θα πρέπει να αποφασίσουν τελικά είναι οι ίδιοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχει και το κόλλημα της εργασίας τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πάντα υπέρ της άποψης να αθλούμαστε,να παίζουμε ποδόσφαιρο. Μακάρι μέσα στον Ιανουάριο να ξεκινούσαμε τις προπονήσεις σε πρώτη φάση τουλάχιστον» είπε αρχικά ο κ. Κρητικός.

«Ειδικά τα πρωταθλήματα υποδομών,αν οι συνθήκες το επιτρέψουν,θα μπορούσαν να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν. Όλοι θέλουμε να φύγουν τα παιδιά από μέσα στα σπίτια και να αθληθούν. Για τους άνδρες είμαι απαισιόδοξος και αυτό γιατί θα ανοίξει ο τουρισμός και θα είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα». 

Όσο αφορά τις αποφάσεις, ο κ. Κρητικός είπε:

«Αν τεθεί θέμα εμείς θα εξετάσουμε σαν συμβούλιο ότι σενάριο έρθει, θα θέσουμε και τις δικές μας προτάσεις. Ξαναλέω ότι, ο ΠΑΣ Νάξου είναι υπέρ του να παίζεται ποδόσφαιρο, είναι αρχή μας αυτό. Είμαστε ερασιτέχνες και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να χαρούν το ποδόσφαιρο και όχι να τους το στερούμε. Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο "εμβόλιο" απέναντι σε κάθε ασθένεια. Φυσικά,με την προϋπόθεση να τηρούνται όλα τα μέτρα και να υπάρχει ασφάλεια. Για τους άνδρες, θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αποφασίσουν αν μπορούν να συμμετάσχουν και εμείς να σεβαστούμε την απόφαση τους και να κινηθούμε ανάλογα».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares