Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 02:57

Περιφερειακό: Ρεπορτάζ της 20ης αγωνιστικής…

pannaxiakos-fostiras-23-3-2012-3

Δείτε τα ρεπορτάζ από την 20η αγωνιστική του 8ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Μελίσσια-Ρόδος 3-1

(Περιγραφή: Αλέκος Κελόγλου)

Άνετη επικράτηση είχαν τα Μελίσσια στην αναμέτρηση με τη Ρόδο, που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική του ομίλου. Οι 'πράσινοι' επικράτησαν με 3-1 και πλησίασε τους νησιώτες και τη γραμμή του υποβιβασμού. Στο 29' ο Νικόλα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55' ο Ιωσήπου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 65' ο Πατσιαβούρας 'κλείδωσε' τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να μειώσει στο 72' ο Φράγκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 37' και στο 47' ακυρώθηκαν γκολ του Νικόλα μετά από υποδείξεις για οφσάιντ αρχικά από τον βοηθό Σιδέρη και εν συνεχεία από τον Σπανό. Διαιτητής ήταν ο Μακρυπόδης (Αχαας).
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Κοκότης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Τζανετέας, Πατσιαβούρας (82' Μανδύλης), Κωνσταντόπουλος, Νικόλα (85' Ρήγας), Ταυλαδωράκης (72 Μπεκατώρος), Μποτονάκης
ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Σότα (58' Διακοβασιλείου), Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Καρπαθάκης, Δαννάς, Καλημέρης (46' Φράγκος), Ορφανίδης, Γκινής (89 Χατζηπαυλής), Καταπόδης

Ελπιδοφόρος-Νέα Ιωνία 2-1

Συνάντησε τεράστιες δυσκολίες, ωστόσο ο Ελπιδοφόρος κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-1 απέναντι στη Νέα Ιωνία και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου, διατηρώντας την κατωτέρα των αποστάσεων από τον Φωστήρα. Οι φιλοξενούμενοι 'πάγωσαν' το Ζηρίνειο στο α' ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα στο 25' με πολύ όμορφη λόμπα του Βάσου. Στην επανάληψη οι Κηφισιώτες έκαναν αντεπίθεση διαρκείας και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Στο 60' υποδείχθηκε πέναλτι σε πτώση του Βέρμπη στην περιοχή, με τον ίδιο τον έμπειρο φορ να το μετατρέπει σε γκολ για το 1-1. Στο 78' ήρθε η ολική επαναφορά για τον Ελπιδοφόρο. Ο Κάρος επιχείρησε δυνατή σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στο βαθος της εστίας του Δρόσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότερες οι ομάδες έμειναν παραπονούμενες από τη διαιτησία του Μπλάνα (Μεσσηνίας). Καταρχήν, οι Κηφισιώτες 'φωνάζουν' για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο α' ημίχρονο, μία για ανατροπή του Κορακάκη από τον Βιδάλη και μία για χέρι του Νταϊφώτη. Από την άλλη, οι Ιωνιώτες χαρακτηρίζουν 'ανύπαρκτο' το πέναλτι που δόθηκε στο 60', ισχυριζόμενοι ότι ο Βέρμπης έπεσε μόνος του στη μονομαχία με τον Νταϊφώτη.
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης, Ευσταθίου, Κορακάκης, Καραμέρης, Βέρμπης (86' Χόρτσας), Γκουτσούλας (89' Μακρής), Κακλαμάνος (50' Κάρος)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Χρόνης (65' Αχμέτ), Καραβίδας, Βιδάλης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης Α. (80' Ελμαλόγλου), Καραγιάννης Στ. (62' Καλογερής), Χαλιμούρδας, Μπιζάς, Βάσος, Ογκμποε.

Αγιαξ Ταύρου-Τράχωνες 3-1

Τη... μαγκιά που έχει στο φετινό πρωτάθλημα, εμφάνισε για ακόμη μία φορά ο Αγιαξ Ταύρου και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ απέναντι στους Τράχωνες, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 3-1. Μόλις στο 10' ο Καλλιπολίτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως στη συνέχεια όλα άλλαξαν. Στο 35' ο Κωτσιόπουλος έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά και έβαλε το ματς στην αφετηρία του ενόψει του β' ημιχρόνου, όπου επικράτησαν κατά κράτος οι 'ερυθρόλευκοι'. Στο 60' ο 15χρονος Κατίδης πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με όμορφο μακρινό πλασέ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στο 82' ο Ρούσσης βρήκε... δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Διαιτητής ήταν ο Μάγειρας (Εύβοιας).
ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Μιχαηλίδης (55' Θεοφάνους), Γουσούλης, Ψυχουντάκης, Κωτσιόπουλος, Κατίδης, Σωτηρόπουλος (80' Αποστολακόπουλος), Ρούσσης, Τζανέτος, Καραβίδας (46' Φύτρος)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης (65' Ρίζος), Ντεντόπουλος, Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Τσιώλης, Κόρδος (60' Χριστόπουλος), Κάρδαρης (46' Βασίλης).

Αγία Παρασκευή-Αιγάλεω 0-1

Δύσκολη νίκη στην Αγία Παρασκευή είχε το Αιγάλεω, που διατηρεί τις όποιες ελπίδες του για διεκδίκηση της ανόδου. Το 'Σίτυ' επικράτησε με 1-0, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Χατζή (Δυτικής Αττικής). Τα παράπονα εστιάζονται σε φάση που έγινε λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου, όταν ο Μιχελής είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για χέρι που έκανε ο... Καραϊνδρος! Λίγο νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 38', ο Θανάσης Τεγούσης σημείωσε πανέμορφο γκολ με ατομική προσπάθεια και μακρινό σουτ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 83' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ταμπάκης, αφήνοντας και την ομάδα των δυτικών προαστίων με δέκα παίκτες.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ιλιού, Δελάρδας, Μεϊμάρογλου, Καραϊνδρος Γ., Μιχελής, Δημητρίου (77' Καράτζαλος), Τζίτζης, Γκουντελίτσας, Τσιούτσιας (60' Τσοχαντάρης), Ζυγούρης (60' Πλίνας), Λαμπρινάκος
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Τεγούσης Α., Στριμμένος (46' Παπαδόπουλος Θ.), Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Βασιλικής, Μπαλάσκας (74' Σιδέρης), Τζανετάκος (92' Κωνσταντόπουλος Κ.), Τεγούσης Κ.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares