Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 21:58

ΠΣΑΠ: Προβληματισμός για την αναβολή της τηλεδιάσκεψης

Την λύπη του για την αναβολή της τηλεδιάσκεψης της επιτροπής λοιμωξιολόγων  με τις ομάδες της football league και τον προβληματισμό για το μέλλον των πρωταθλημάτων της Α' Εθνικής Γυναικών και της Γ΄Εθνικής εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Με μεγάλη αγωνία περιμέναμε την σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, καθώς ελπίζαμε πως θα υπήρχε θετική εισήγηση για το δίκαιο αίτημα της επιστροφής στις προπονήσεις για τις ομάδες της Football League.

Δυστυχώς με κυβερνητική απόφαση δεν συζητήθηκε σήμερα και μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη. Ευελπιστούμε αυτό να συμβεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου και επιτέλους η Football League να πάρει το "πράσινο φως", καθώς οι συνεχείς αναβολές και η μεγάλη αναμονή έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών, που βλέπουν την καριέρα τους να κρέμεται σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Επειδή το άνοιγμα του αθλητισμού γίνεται πολύ σταδιακά, η περαιτέρω καθυστέρηση δημιουργεί επίσης μεγάλα προβλήματα και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Ανδρών, όπου αγωνίζονται χιλιάδες ποδοσφαιριστές με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και στην Α' Εθνική Γυναικών που είναι η μοναδική μεγάλη κατηγορία από τα ομαδικά αθλήματα που ακόμη βρίσκεται εκτός προπονήσεων.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τις δυνατότητες που έχει ο αθλητισμός στη σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου. Αυτές τις ώρες είναι αναγκαίο όσο ποτέ να υπάρξει άμεσα και ένα σχέδιο επιστροφής του ερασιτεχνικού αθλητισμού συμπεριλαμβανομένων και των ακαδημιών, καθώς μόνο ευεργετικά θα μπορούσε να λειτουργήσει στον άνθρωπο που τους τελευταίους 10 μήνες βιώνει δυσάρεστες καταστάσεις.

Επιτέλους, ας εκμεταλλευτούμε τις πραγματικές δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία και στον άνθρωπο».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares