Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 23:23

Πέτρος Ραουζαίος: Αυτά θα πρέπει να γίνουν για να δούμε επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

Πολλά είναι τα ζητήματα που απασχολούν ή θα απασχολήσουν τα σωματεία σε ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Αίαντα Σύρου, κ. Πέτρο Ραουζαίο.

Ο κ. Ραουζαίος ερωτώμενος αν θα πρέπει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και των ανδρών, είπε: «Σίγουρα τα αναπτυξιακά πρέπει να ξεκινήσουν αρχικά με προπονήσεις, αφού τα παιδιά έχουν επιβαρυνθεί πάρα πολύ από την απουσία αθλητικής δραστηριότητας, για τα ανδρικά πρωταθλήματα όμως τα πράγματα είναι πιο σύνθετα» είπε ο Συριανός παράγοντας που στη συνέχεια αιτιολόγησε την άποψη του: «Είμαστε θετικοί εφόσον τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Πρώτα από όλα Θεωρώ ότι για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για επαναφορά των πρωταθλημάτων θα πρέπει να υπάρχει η έγκριση των ειδικών. Εφόσον κάτι τέτοιο γίνει θα πρέπει να να τηρηθεί στο ακέραιο όποιο πρωτόκολλο επιλεχθεί. Εάν και εφόσον υποβαλλόμαστε σε rapid test αυτά θα πρέπει να χορηγούνται δωρεάν». 

Σύμφωνα με τον Πέτρο Ραουζαίο, το υγειονομικό δεν είναι το μοναδικό ζήτημα, αφού τίθενται και σημαντικά θέματα οικονομικής φύσεως: «Νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει μία ειδική έκτακτη επιχορήγηση από την πολιτεία προς τα σωματεία. Και η ΕΠΣ Κυκλάδων όμως θα πρέπει να μειώσει τα εξομολόγα ή ακόμα καλύτερα να παρέχει δωρεάν τη διαιτησία στους αγώνες. Επίσης, όλα μαζί τα σωματεία μαζί με την ΕΠΣ Κυκλάδων και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να αιτηθούν δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών».

Ένα επίσης θέματα προς επίλυση αποτελούν τα δρομολόγια των πλοίων, η εστίαση και ο χρόνος που ήδη πιέζει: «Σίγουρα για να μιλάμε για αγώνες θα πρέπει να εξομαλυνθούν τα δρομολόγια των πλοίων, αφού όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να εξυπηρετήσουν τη διεξαγωγή κανενός πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, ειδικά τα ανδρικό μέχρι τα μέσα Μαΐου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, αφού έρχεται και η τουριστική περίοδος. Τα πρωταθλήματα υποδομών θα μπορέσουν να διεξαχθούν και τον επόμενο μήνα. Τέλος σημαντικό πρόβλημα για το δικό μας σωματείο είναι το γεγονός ότι, έχει αρκετούς αθλητές που είναι εκτός Σύρου και ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρχει και ανοιχτή εστίαση ώστε να καλυφθεί η σίτιση τους».

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares