Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 00:35

Σημαντική χορηγία του Σπύρου Καπράλου στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, γνωστός λάτρης της Πάρου, προχώρησε σε μία γενναιόδωρη χορηγία στον Ν.Ο. Πάρου, την οποία ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Ηλία Κουτρομιχάλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καπράλος προσφέρθηκε να δωρίσει στον όμιλο υλικά ιστιοπλοίας αξίας έως 3.000 ευρώ, με δική του προσωπική χορηγία.

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Πάρου:

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κος Σπύρος Καπράλος γνωστός λάτρης του νησιού μας , για ακόμη μια φορά απέδειξε την ευαισθησία του και την αγάπη του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Σε συνάντηση που είχε σήμερα 19/1 στα γραφεία της ΕΟΕ με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Πάρου κ. Ηλία Κουντρομιχάλη, προσφέρθηκε να δωρίσει στον όμιλο υλικά ιστιοπλοίας αξίας έως 3.000 ευρώ, με δική του προσωπική χορηγία.
Ο κ. Καπράλος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι κάθε φορά που έρχεται στο νησί τα δεκάδες σκάφη με τους μικρούς αθλητές του ομίλου στον όρμο της Παροικιάς , αποτελούν την πιο όμορφη εικόνα που του μένει στο μυαλό του και δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον όμιλο σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Ο πρόεδρος του ομίλου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καπράλο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εθνική ολυμπιακή προσπάθεια στην οποία ηγείται.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares