Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 12:11

Γιώργος Μπαντής: Στα 9.000τμ ενός γηπέδου κολλάει και στις αγορές όχι;

Οι εικόνες συνωστισμού στα εμπορικά κέντρα γεννά ερωτήματα σε όλους τους φίλους του αθλητισμού αφού η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική που εκτός των δύο πρώτων τη τάξει Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στις χαμηλότερες κατηγορίες. 

Ο ΠΣΑΠ έχει κάνει τον δικό του αγώνα και έχει τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές για την επανέναρξη αυτών των πρωταθλημάτων.

Ο συνωστισμός και τα όσα ισχύουν δεν άφησαν άπραγο τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Γιώργο Μπαντή, ο οποίος με ανάρτηση του σχολίασε το «λουκέτο» που υπάρχει στις χαμηλότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου, ενώ την ίδια ώρα η αγορά σφύζει από ζωή.

Αναλυτικά:

«Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο» και «Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ' εθνικής ανδρών, της Α ' εθνικής γυναικών, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και τους μικρούς μας παίκτες από τις ακαδημίες όλης της χώρας να προπονούνται μαζί σε ένα γήπεδο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο», αναφέρουν οι δημοσιεύσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares