Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 20:58

Με τις ευλογίες του Πρωθυπουργού η υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΠΟ του Θοδωρή Ζαγοράκη

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της της ΕΠΟ.

Μετά από διάφορες επαφές και παροτρύνσεις, ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε την απόφαση προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του, ικανοποιώντας έτσι και την κυβέρνηση, αφού όλοι γνωρίζουν ότι ήταν ο εκλεκτός της γι αυτή την θέση.

Επίσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ευρωβουλευτή, του έκανε γνωστό ότι επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε διαγραφεί από την ομάδα των ευρωβουλευτών του κόμματος, έπειτα από την έντονη αντίδρασή του πριν από έναν χρόνο στην πρόταση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε διαγραφεί από την ομάδα των ευρωβουλευτών του κόμματος, έπειτα από την έντονη αντίδρασή του πριν από έναν χρόνο στην πρόταση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares