Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 11:33

Σωτήρης Τσάτσος: Είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 στο Κόκκινο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Τσάτσος ανέφερε ότι έχουν υπάρξει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στην Θεσσαλονίκη!

Ο Τσάτσος που αγωνίζεται στον ΑΟ Διαβολιτσίου της Γ' Εθνικής εδώ και καιρό έχει ταχθεί υπέρ το να υπάρξει εκ νέου δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα πρωτοστατεί στο να καταγραφεί αυτή η εξέλιξη.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που παραχώρησε.

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Εχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση.

Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια»

Οσον αφορά την συγκέντρωση της Παρασκευής: «Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares