Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 14:19

Πανναξιακός: ''Πάει για διπλό σωτηρίας''...

PANNAXIAKOS PAIXTES LOGO

Με πίστη για καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Ηλιούπολη ταξιδεύει αυτή την ώρα η αποστολή του Πανναξιακού για την Αθήνα.

Οι Ναξιώτες με τον Γιώργο Βλαστό στον πάγκο τους φαίνεται να κατανοούν απολύτως την κρισιμότητα των πραγμάτων και θα επιχειρήσουν ένα ''ντεμπαράζ συγκομιδής βαθμών'', αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Ηλιούπολη, το οποίο έχουν χρήσει ως έναν από τους εννέα (9) τελικούς που απομένουν μέχρι την λήξει του πρωταθλήματος.

Η κατά κοινή ομολογία «αδικημένη» βαθμολογικά ομάδα της Νάξου φαίνεται να διαθέτει την ποιότητα και την αποφασιστικότητα για να ανακάμψει στον βαθμολογικό πίνακα, αφού οι αγώνες, που έχουν απομείνει για την λήξη του πρωταθλήματος είναι με ομάδες, που έχουν τον κοινό στόχο της σωτηρίας.

Χωρίς Δήμα με Παπαδόπουλο και Καρούση στην σύνθεση

Μοναδικός αγωνιστικός βραχνάς για τον Γιώργο Βλαστό στο αυριανό παιχνίδι αποτελεί η απουσία λόγο τιμωρίας του μέσου Γιώργου Δήμα. Στα υπέρ συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Παπαδόπουλου και Καρούση, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από τιμωρίες.

Αν και ο κρητικός τεχνικός έχει πει ότι δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα, παρά μόνο κάποιες λεπτομέρειες στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, οι λίγες προπονήσεις που έχει κάνει με τον Πανναξιακό του έχουν δώσει μια πρώτη εικόνα και σχεδόν σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε κάποιες εσωτερικές αλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο στις 13:00 στο γήπεδο της Ηλιούπολής και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από την γνωστή διαδικτυακή συχνότητα του Πανναξιακού.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares