Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 20:50

Εγκαινίασαν τη νέα πίστα motorcross στην Άνδρο [pics]

Μπορεί η αθλητική δράση στις Κυκλάδες να είναι παγωμένη όμως στην Άνδρο οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δη του motocreoss βρήκαν τρόπο να σπάσουν αυτόν τον πάγο.

Σύμφωνα με το androsfilm.gr, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, μοτοσυκλετιστές της Άνδρου, μαζεύτηκαν για να δουν και να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τη νέα πίστα motorcross, που φτιάχνεται σε ένα ιδιόκτητο διάραχο στη περιοχή Πατρίτσα , κάτω από τον Πιτροφό.

Η δημιουργία του Andros Motorcross Park ήταν το όνειρο δύο φίλων του μηχανοκίνητου αυτού αθλήματος, του Γιάννη Κοτρωνάκη και του Πέτρου Στεφάνου που θέλουν να οργανώσουν καλύτερα το παρεξηγημένο αυτό άθλημα, να το μάθουν και να ασχοληθούν περισσότεροι Ανδριώτες και μη μαζί του.

1 andros motor cross park patritsa pitrofos 7 2 2021 androsfilm.gr 16 810x456

Η προτεραιότητα που έχουν βάλει είναι η ασφάλεια των αναβατών και η ελάττωση των κινδύνων που μόνο μέσα στο χώρο της πίστας μπορούν να εξασφαλιστούν, αφού όλοι θα είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν με τον εξοπλισμό ασφαλείας, κράνη, φόρμες, μπότες, επωμίδες, επιγονατίδες, κτλ.

Στα σχέδια των δύο φίλων είναι η δημιουργία μιας ισχυρής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Άνδρου και όταν τελειώσει το lock down, αθλητές και κόσμος να έρθει και να γνωρίζει από κοντά το Andros Motorcross Park που και οι δύο το αφιέρωσαν στον φίλο και αδελφό τους, Δημήτρη Κοτρωνάκη που έφυγε από τη ζωή πριν οκτώ χρόνια.

androsmotor cross park patritsa pitrofos 7 2 2021 androsfilm.gr 2 810x456

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares