Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 21:21

Προπαιδικό: ΑΟ Πάγου Βήσσας - Ολυμπιακός Σύρου

propaides-pagos-vissas-3-2012

Για το πρωτάθλημα τον προπαίδων του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Κυκλάδων διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Ερμούπολης, ο αγώνας μεταξύ Α.Ο. ΠΑΓΟΥ-ΒΗΣΣΑ και τους ΝΕΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ.

Τελικό αποτέλεσμα 4-6 για τον Ολυμπιακό.

Ο Α.Ο. Πάγου-Βήσσας άνοιξε το σκορ με τον Φώσκολο Γιάννη στο 11ο λεπτό και έξη λεπτά αργότερα ο Γκιουράϊ Ρομπέρτο ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό. Ο Καραβέλας Παναγιώτης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Α.Ο. Πάγο-Βήσσα με σκορ 2-1 όμως με ένα σερί ο Ολυμπιακός διεύρυνε το σκορ σε 2-6 όταν ο Κουκούλης Κων/νος στο 37ο λεπτό ισοφάρισε και 3 λεπτά αργότερα ο Γκιουράι Ρομπέρτο έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο Σαμανίου Πέτρος έκανε το 2-4 στο 47ο λεπτό ενώ ο Μιχάλοβιτς Γιώργος στο 50ο λεπτό έκανε το 2-5. Το τελευταίο γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσε ο Γκιουράι Ρομπέρτο στο 52ο λεπτό κάνοντας ταυτόχρονα και χατ-τρικ. Ο Α.Ο. Πάγου-Βήσσας αντέδρασε και με τους Φώσκολο Ιωάννη και Περρή Γιώργο στο 57ο και 59ο λεπτό μείωσαν σε 4-6.

 Συνθέσεις ομάδων

Α.Ο.ΠΑΓΟΥ-ΒΗΣΣΑΣ: ΜΑΥΡΑΚΗΣ Β.,ΠΟΛΙΤΗΣ Β.,ΡΟΥΣΣΟΣ Γ.,ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ Α., ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ Π., ΠΕΡΡΗΣ Γ.,ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ Ν.,ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α., ΤΣΙΩΛΗΣ Π., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Κ., ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ Γ., ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ Κ., ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ε., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Π., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι., ΚΟΤΣΙΠΕΤΣΙΔΗΣ Δ.

ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ: ΚΑΛΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Σ., ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Β.,ΓΑΔ Α.,ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ Σ.,ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Δ.,ΨΑΡΡΑΣ Δ.,ΣΑΜΑΝΙΟΥ Π.,ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Λ.,ΓΚΙΟΥΡΑΙ Ρ.,ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Κ.,ΔΑΜΙΑΝΟΣ Π.,ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Ι.,ΒΟΛΤΗΣ Ν.,ΚΟΣΚΙΝΑΣ Δ.,ΜΙΧΑΛΟΒΙΤΣ Γ.,ΛΟΥΛΟΥΣ Ι.,ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares