Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 23:50

ΑΕ Μυκόνου και ομάδες του ομίλου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στον Θανάση Στάικο

Με αφορμή το θάνατο της αγαπημένης συζύγου του προπονητή της Ερμιονίδας, Θανάση Στάικου, αρκετές ομάδες ήταν εκείνες που με ανακοινώσεις τους θέλησαν να συμπαρασταθούν στον έμπειρο τεχνικό.

Η ΑΕ Μυκόνου με ανακοίνωση της, τόνισε:

Η διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου εκφράζει τη συμπαράσταση και τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον προπονητή Θανάση Στάϊκο για την τεράστια απώλεια της αγαπημένης του συζύγου .
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε τέτοιες στιγμές γίνεται οικογένεια !
Καλό παράδεισο !
Με τιμή
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου

Και άλλες ομάδες και πρόσωπα εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους: 

Χαραυγιακός:

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον Θανάση Στάικο μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Αυτές τις ώρες τα λόγια είναι περιττά. Κόουτς κουράγιο και δύναμη'. 

Από την πλευρά του ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης τόνισε: "Αυτές τις ώρες ό,τι και να πούμε δεν έχει αξία. Είναι μια δύσκολη στιγμή που συνέβη σε έναν άνθρωπο με αξίες και εξαιρετική προσωπικότητα. Πρέπει να του συμπαρασταθούμε όλοι διότι οι ώρες είναι δύσκολες. Αιωνία της η μνήμη".

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Προοδευτική δείχνοντας τη συμπαράσταση της προς τον Θανάση Στάικο μετά το θάνατο της συζύγου του.

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μετέχει με θλίψη στο βαρύ πένθος του πάνω απ' όλα ανθρώπου και προπονητή της Ερμιονίδας, Στάικου Θανάση, για το χαμό της αγαπημένης του συζύγου, Νίκης. Καλό παράδεισο. Κουράγιο και δύναμη κόουτς.

Φωστήρας

Το ΔΣ του Α.Π.Ο Φωστήρα εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στον Θανάση Στάϊκο για τον χαμό της συζύγου του.

Σε αυτές τις θλιβερές στιγμές, ο σύλλογος μας συμπάσχει στον πόνο της οικογένειας κι εύχεται κουράγιο, υπομονή και δύναμη στον Θανάση Στάϊκο και τους οικείους του.

Καλό παράδεισο…

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares