Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 18:36

ΨΥΧΑΡΑ Η ΜΥΚΟΝΟΣ...

MIKONOS-MELISSIA 2012

Κερδισε τα Μελισσια σε ενα ματς "φωτια" που εγινε στο δημοτικο σταδιο του κορφου παρουσια 300 και πλεον φιλαθλων με σκορ 2-0.

ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΟΥ ΜΑΣ (Πετρου Ασημομυτη)

Η Μυκονος εκτος απο πολυ καλη ομαδα,τα τελευταια παιχνιδια απεδειξε πως διαθετει και παιχτες με ψυχη.
Τρεις μερες μετα την προετοιμασια της (προβληματα τραυματισμων) Παπασταθοπουλου,Κουκα καθως και κατα την διαρκεια του αγωνα αποχωρησε στο 40' λ.τ
και ο Πανετας) ξεπερασε με τον καλυτερο τροπο,εδειξε χαρακτηρα φιλοδοξης ομαδος και κερδισε δικαια την ομαδα των Μελισσιων.
Η Μυκονος ηθελε το τριποντο περισσοτερο το οποιο και πηρε για διαφορετικους λογους, προκειμενου να κανει ενα ακομα αποφασιστικο βημα προς την παραμονη της στην κατηγορια,οι δε φιλοξενουμενοι μετα την ηττα τους παραμενουν κατω απο τη γραμμη του υποβιβασμου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
15' Σουτ του Μουλακη υστερα απο ατομικη προσπαθεια περασε λιγο αουτ
25' Ο Πανετας σεντραρε απο αριστερα στην πλατη των αμυντικων προλαβε ο Νικολαου και μπλοκαρε προ του Αλεξανδροπουλου
30' Κιτρινη καρτα στον Νικολα για διαμαρτυρια προς τον διαιτητη
36' Κιτρινη καρτα ο Πανετας επισης για τον ιδιο λογο
40' Αναγκαστικη αλλαγη λ.τ του Πανετα,στη θεση του ο Παπασταθοπουλος
42' Σεντρα του Μπαλη κεφαλια του Τσαλμα,μπλοκαρε ο Νικολαου
45' Η Μυκονος ανοιγει το σκορ.Ο Μουλακης δεχτηκε την μπαλα μεσα στην μεγαλη περιοχη με υποδειγματικο πλασε την εστειλε στα διχτυα του Νικολαου πραγματοποιωντας το 1-0.Αυτο ηταν και το σκορ του πρωτου ημιχρονου οπου οι γηπεδουχοι παρουσιασαν ενα μετριο θεαμα,οι δε φιλοξενουμενοι ηταν και αυτοι ιδιαιτερα κακοι στο πρωτο σαρανταπενταλεπτο καθως ειχαν το μυαλο τους σε αμυντικους προσανατολισμους,και προσπαθησαν να απειλησουν με σεντρες η γεμισματα στο χωρο της αμυνας προς τον μοναδικο προωθημενο Νικολα χωρις επιτυχια.
Περνωντας στο Β' ημιχρονο
48' Σουτ του Ρηγα εξω απο την περιοχη η μπαλα περασε λιγο αουτ απο την εστια του Μπουρνια
49' Ο Ιωσηπου κερδισε την μπαλα ο οποιος ολομοναχος πλασαρε αουτ απο την μικρη περιοχη
50' Ιδια φαση ο Νικολα ο οποιος ολομοναχος πλασαρε αουτ απο την μικρη περιοχη,μπροστα στην εστια του Μπουρνια
57' Κιτρινη καρτα ο Παπασταθοπουλος για διαμαρτυρια
60' Σεντρα σουτ του Τζανετεα μπλοκαρε ο Μπουρνιας
78' Το 2-0 για την Μυκονο οταν ο Παπασταθοπουλος εκμεταλευτηκε την ασθενη αποκρουση του Νικολαου και απο κοντα με πλασε εστειλε την μπαλα στα διχτυα
85' Ο Πατσιαβουρας σεντραρε για τους φιλοξενουμενους απο δεξια, ο Ιωσηπου πηρε την κεφαλια αλλα η μπαλα αφου εσκασε κατω,προλαβε στην γραμμη της εστιας ο Αργυριου και εδιωξε μακρια.
Οι γηπεδουχοι ειχαν την κατοχη της μπαλας στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα καθως μπορεσαν και απειλησαν σκοραρωντας δυο φορες,κερδιζοντας δικαια ενα κρισιμο ματς για αυτους,συγκεντρωνοντας τρεις πολυτιμους βαθμους για την σωτηρια τους.Οι δε φιλοξενουμενοι θα μπορουσαν παρ'οτι ηταν ετσι οι συνθηκες,να σημειωσουν ενα γκολ με τις ευκαιριες που εκαναν στο πρωτο εικοσαλεπτο του Β' ημιχρονου,μπαινωντας ξανα στο παιχνιδι και διεκδικωντας κατι απο αυτο,δεν τα καταφεραν καθως αστοχησαν στις δυο τρεις κλασικες ευκαιριες που
τους παρουσιαστικαν,θεωρωντας οτι το τελικο αποτελεσμα τους αδικει και απογοητευμενοι εφυγαν απο το νησι των ανεμων με το πικρο 2-0.


Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ Μπουρνιας,Μπαλης,Ξενος (80' Κουτσουκος Σ.),Ζουγανελης,Θεοδωρου,Αργυριου,Μουλακης,Βαλαμουτης,Τσαλμας, Αλεξανδροπουλος,Πανετας (40' λ.τ Παπασταθοπουλος).


ΜΕΛΙΣΣΙΑ  Νικολαου,Κοκοτης,Αντωνοπουλος,Παπαιωαννου,Ιωσηπου,Τζανετεας,Πατσιαβουρας,Ρηγας (80' Πλεξηδας),Νικολα (78' Ατσαλης),Ταβλαδορακης (75' Μανδυλης),Μπουξνακης.


Αριστη η διαιτησια του Γκαμπαξη (Ευβοιας) και πολυ καλοι και συνεργασιμοι οι δυο βοηθοι του Α' Πολυχρονιαδης, Β' Τζαφολιας (Ανατολικη Αττικη), ο οποιος "κιτρινισε" τους Νικολα 30',Πανετα 36',Παπασταθοπουλο 57',Τσαλμα 79'.


ΕΙΠΑΝ...


Γιωργος Αθανασιαδης

Ηταν ενα σημαντικο παιχνιδι με μια ομαδα που ειχαμε τους ιδιους στοχους και οποιος εφτανε στη νικη θα ειχε το πλεονεκτημα για παραμονη στην κατηγορια βαση προγραμματος των μετεπειτα αγωνων. Ημασταν καλυτεροι και στο Α' και στο Β' ημιχρονο και μια ευκαιρια εξ επαφης που αστοχησαν τα Μελισσια για να ισσοφαρισουν. δικαια πηραμε τη νικη και κοιταζουμε με αισιοδοξια και σοβαροτητα την συνεχεια των αγωνων που εχουμε,με τα δυο παιχνιδια με Ροδο και Νεα Ιωνια.
Δημος Καβουρας

Θεωρω οτι το αποτελεσμα μας αδικει.Θα μπορουσαμε παρ'οτι ηταν ετσι οι συνθηκες,να σημειωσουμε ενα γκολ με τις ευκαιριες που καναμε και να αποσπασουμε ενα θετικο αποτελεσμα.Σιγουρα στις αρχες του Β' ημιχρονου που ημασταν καλοι αν σκοραραμε η ισσοπαλια θα ηταν μεγαλη επιτυχια για εμας.
Δεν τα καταφεραμε συνεχιζουμε στοχος μας ειναι η παραμονη στην κατηγορια και ευελπιστουμε οτι τα τρια παιχνιδια στη συνεχεια του πρωταθληματος με Α.Ο. Περιστεριου,Καρλοβαση και Πανναξιακο αποτελουν μονοδρομο για την σωτηρια της ομαδας μας.

Φωτογραφία: Ειρήνη Παππά



Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares