Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 20:21

Το πρώτο βήμα σωτηρίας…

HLIOYPOLH-PANNAXIAKOS

Τη μεγαλύτερη φετινή του νίκη σημείωσε σήμερα ο Πανναξιακός. Οι Ναξιώτες πέρασαν με "υγιεινό περίπατο" μέσα από την Ηλιούπολη, όπου πήραν ευρεία νίκη με 0-4, επί της ομώνυμης ομάδας.

Αν και το όνομα του αντιπάλου δεν τρόμαζε κανένα στη Νάξο πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχαν φόβοι για την εξέλιξη του, καθώς ως συνήθως το πρόβλημα του Πανναξιακού δεν είναι ούτε η δυναμικότητα του εκάστοτε αντιπάλου, ούτε το όνομα που διαθέτει.

Έτσι σήμερα η ομάδα της Νάξου με τον Γιώργο Βλαστό να ντεμπουτάρει στον πάγκο της, έδειξε να ξεπερνά τις όποιες αναστολές και κόμπλεξ είχε και τελικά να φτάνει στην πιο εύκολη και μεγάλη φετινή της νίκη, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από πέντε ολόκληρες αγωνιστικές.

Μπορούσε και περισσότερα.

Σήμερα ο Πανναξιακός ήταν παραταγμένος στον αγωνιστικό χώρο με σαφέστατους επιθετικούς προσανατολισμούς και τους προωθημένους του παίχτες να είναι προσηλωμένοι στην δημιουργία και την εκτέλεση, πράγμα που κατά τι γνώμη μας έλλειπε τόσο καιρό από τους ''Μπλε''. Ωστόσο η άψογη αμυντική λειτουργία του Πανναξιακού δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους, οι οποίοι φάνηκαν πολύ λίγοι για να απειλήσουν την εστία του Θέμελη με τον τελευταίο να κάνει ίσως ένα από τα ευκολότερα ματς της καριέρας του.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε από νωρίς για τον Πανναξιακό με τον μεταμορφωμένο Σουσούνη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό (1-0). Στην συνέχεια η ομάδα της Νάξου είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 24΄ο Σταματίου σε ρόλο μπουκαδόρου διεισδύει στην περιοχή των Αθηναίων, όπου και ανατράπηκε κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο κορυφαίος σήμερα Στάμος και κάνει το 2-0 για τον Πανναξιακό. Ο ίδιος παίχτης 8 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32΄φεύγει σε υποδειγματική αντεπίθεση με τον Καρούση, από τον οποίο δέχεται πάσα την κατάλληλη στιγμή και χωρίς δυσκολία κάνει τα τέρματα του (2), δίνοντας παράλληλα σκορ νίκης στην ομάδα του (3-0). Στην επανάληψη οι μηχανές για τον Πανναξιακό κατέβασαν στροφές και το 3-0 ήταν ένα σκορ που έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Βλαστό να δοκιμάσει πράγματα μέσα στο γήπεδο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κουτελιέρης στο 76΄, όταν σουτ που επιχείρησε παραβίασε για 4η φορά την εστία του Σηφάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μαγική εικόνα

Στο στρατόπεδο του Πανναξιακού επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, όχι τόσο για την σημερινή νίκη, όσο για την καλή εμφάνιση της ομάδας και την τακτική της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου όπως προαναφέραμε, σήμερα είδαμε πιο ελεύθερους παίχτες και το κυριότερο να προσπαθούν να παίξουν με την μπάλα κάτω, δημιουργώντας συνεχόμενα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Έτσι λοιπόν όλοι στη Νάξο ελπίζουν ότι η σημερινή παρουσία δεν θα αποτελέσει απλά μια μαγική εικόνα, αντιθέτως την θέτουν ως αφετηρία για το ''come back'' της ομάδας τους στις επιτυχίες, πράγμα άλλωστε που είναι απαιτούμενο για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Στους διακριθέντες δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αφού όλη η ομάδα του Πανναξιακού κυμάνθηκε σε πολλά καλά επίπεδα απόδοσης, με την επιθετική γραμμή να επανέρχεται μετά από πολύ καιρό στις καλές της εμφανίσεις. Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Καρατέλιος, Πολυκρέτης, Κατσάνης, που μπήκαν στο παιχνίδι σαν αλλαγές, με τον τελευταίο μάλιστα να δοκιμάζετε σε όλη τη δεξιά πτέρυγα, όπου και είχε πολύ καλή απόδοση. Από την Ηλιούπολη ήρωας ήταν ο Σηφάκης, που σίγουρα κράτησε την εστία του μακριά από περισσότερα γκολ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Κουκιάς(46ο Ζαμπάρας) , Μάκος, Καρακατσάνης, Βαφειάδης, Καρμποδίνης, Κολόνης (46ο Ψωμάς), Ζουμπονέλος, Γκουνέλας (65ο Χαρατζαρής), Γεμιστός, Δικαιόπουλος.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς (76ο Πολυκρέτης Μ.), Κουφόπουλος (83ο Καρατέλιος), Κολιούσης, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης (73ο Κατσάνης Γ.), Κουτελιέρης, Σταματίου, Στάμος, Σουσούνης.

HLIOYPOLH-PANNAXIAKOS1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares