Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 17:43

Μαυρωτάς: Επόμενο βήμα να μπουν στις προπονήσεις οι ομάδες της Γ΄Εθνικής [vid]

Στην Αθλητική Εκπομπή "Ο Κόσμος των σπορ" που μεταδίδεται από την ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αφού στάθηκε στο κομμάτι της επανέναρξης αρκετά, τόνισε ότι αποτελεί το επόμενο βήμα της Γενικής Γραμματείας, να κάνει δηλαδή ότι περνάει από το χέρι της ώστε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα να... ανοίξει. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα απαιτούνται εβδομαδιαία τεστ, με τον κ. Μαυρωτά να τονίζονται ότι γίνονται συνεργίες για να βρεθούν λύσεις στο θέμα αυτό.

Αναλυτικά

Η Γ' Εθνική είναι το επόμενο βήμα όπως και η Α' Εθνική γυναικών στο να τους επιτραπούν οι προπονήσεις και θεωρώ εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο θέμα της γενικής εικόνας της χώρας μας στην πανδημία τις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να έχουμε το πράσινο φως πάντα με τις ίδιες συνθήκες, δηλαδή με τον εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο, με τα εβδομαδιαία τεστ που και εκεί πέρα υπάρχει το αντίστοιχο θέμα με το ποιος θα τα αναλάβει. Ωστόσο είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο ώστε με συνεργίες να βρουμε τις λύσεις.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares