Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 17:34

ΕΠΣΑΝΑ: Το μόνο που μπορεί να ξεκινήσει είναι οι προπονήσεις στα αναπτυξιακά

Μέσω ανακοίνωσης η ΕΠΣΑΝΑ εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση που πάρθηκε αρχικά από την ΓΓΑ και εν συνεχεία από την Γ' Εθνική να ξεκινήσουν όπως λέει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και το αντίστοιχο της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα προτρέπει να ασχοληθεί κάποιος με τις Ενώσεις καθώς τους τελευταίους μήνες υπάρχουν μεγάλα έξοδα και μηδαμινά έσοδα.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά από την Ομοσπονδία ούτε από τους αρμόδιους φορείς για άνοιγμα των τοπικών-ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ακόμη και για προπονήσεις.

Αναλυτικά:

Τέλη Φεβρουαρίου μετά από τέσσερις μήνες πλήρους παύσης προπονητικής και αγωνιστικής ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ σε ένα περιβάλλον υγειονομικής και οικονομικής αβεβαιότητας είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ κάποιοι να θέλουν να αποφασίσουν την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων συμπεριλαμβανομένου και της Γ' Εθνικής.

Ακόμα και αν οι παράγοντες μπορούσαν να στηρίξουν οικονομικά τις ομάδες (χωρίς χορηγούς και εισιτήρια ) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τους εγγυηθεί ότι τα πρωταθλήματα δεν θα ξανασιακοπούν και ότι μπορούν να ολοκληρωθούν.

Το ΜΟΝΟ που μπορεί να ανοίξει αυτή την περίοδο είναι οι προπονήσεις ιδιαίτερα των Ακαδημιών χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα

Υ.Γ Ας ασχοληθεί κάποιος και με τις ΕΠΣ που αποτελούν το 78% των εκλεκτόρων των εκλογών της ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου Τα πάγια λειτουργικά τους έξοδα τέσσερις μήνες που είναι κλειστά λόγω πανδημίας είναι μηνιαίως πολυ μεγάλα και τα έσοδα τους ΜΗΔΕΝΙΚΑ,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares