Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 13:05

Λήφθηκε η απόφαση για τη Γ΄Εθνική: Θα γίνει σε έναν γύρο και όποιος δεν συμμετάσχει θα υποβιβασθεί

Υπό την πίεση της πανδημίας και των στενών χρονικών περιθωρίων η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τη συνέχιση στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με την διαφορά ότι θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την ΕΠΟ, η ΕΕ αποφάσισε συγκεκριμένα να διεξάγει το πρωτάθλημα σε ένα α' γύρο, ενώ, όσες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 3 Μαρτίου θα υποβιβάζονται στο τοπικό πρωτάθλημα χωρίς κυρώσεις (δεν θα υπάρξει πρόστιμο).

 Όσον αφορά το πρωτάθλημα του α' γύρου για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το πρόγραμμα θα τηρηθεί, δηλαδή ο κάθε όμιλος θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε (πχ 7ος όμιλος 5η αγωνιστική, 6ος Όμιλος 4η αγωνιστική).

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες από την ΕΠΟ να βοηθηθούν οι ομάδες με το κομμάτι της διαιτησίας (μείωση των εξόδων) όμως αυτό θα συζητηθεί εκ νέου σε σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής. 

Όσον αφορά τις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις, στη συνέχεια θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω μπαράζ.

Σίγουρα αυτή η απόφαση θα αντιμετωπιστεί από τα σωματεία με ανάμικτα συναισθήματα, ενώ τίθενται και θέματα ορθότητας, καθώς θα πρέπει να γίνει τροποποίηση της αρχικής προκήρυξης, πράγμα που ήδη κάποια σωματεία θεωρούν παράνομο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares