Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 01:50

Η ΕΠΟ άλλαξε την απόφαση για τη Γ΄ Εθνική σε πρόταση

Σε αναθεώρηση της πρώτης ανακοίνωσης σχετικά με τις αποφάσεις της για τη Γ΄Εθνική προχώρησε η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά έκανε λόγο για απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων στη συνέχεια άλλαξε την ανακοίνωση της αντικαθιστώντας το ''αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021'' για επανέναρξη των αγώνων της Γ΄Εθνικής, εφόσον επιτραπούν'' με το: '' αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021''.

Αυτή η αλλαγή μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, αφού συνήθως οι εισηγήσεις υιοθετούνται, αλλά μπορεί αν σημαίνει και πάρα πολλά, καθώς η Ε.Ε. θα εξετάσει και κατά πόσο μπορεί να υποστηριχθεί νομικά αυτή η πρόταση.

Η νέα ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στη συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης, εκτός των ανωτέρω, η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Η πρώτη ανακοίνωση

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares