Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 18:10

Λήφθηκαν οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της Γ΄ Εθνικής

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ που συζητήθηκε ο τρόπος διεξαγωγής και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η γνωμοδότηση θα είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει ξανά στις 28/3 όπως αρχικά είχε ειπωθεί ενώ σε ότι αφορά με τα μπαράζ ανόδου φυσικά οι πρωταθλητές των δέκα ομίλων θα μπουν σε δυο κληρωτίδες για να διαμορφώσουν δυο ομίλους των πέντε ομάδων που θα γίνουν με γεωγραφικά κριτήρια (Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο κερδίζουν την άνοδο).

Στη συνέχεια η κάθε ομάδα θα δώσει μονούς αγώνες (δυο εντός έδρας ματς και δυο εκτός έδρας μέσω κλήρωσης που θα γίνει), ενώ μια εβδομάδα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος οι ομάδες που έχουν σκοπό να μην συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα θα πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως το αίτημα τους στην ΕΠΟ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον υποβιβασμό ισχύουν τα όσα αναφέρει η προκήρυξη. Φυσικά για να ισχύσουν τα παραπάνω θα πρέπει να δοθεί αρχικά η άδεια για επιστροφή στις προπονήσεις σε όλες τις ομάδες και έπειτα η άδεια της τέλεσης αγώνων.

Τέλος το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε με τις βαθμολογίες να παραμένουν ως έχουν. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares