Δευτέρα, 09 Απριλίου 2012 16:19

Μπράβο παιδιά…!

pao-parou-14-2012

Την μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία τους κατάφεραν τα παιδιά της σχολής ΠΑΟ ΠΑΡΟΥ, στο τουρνουά του MULTIACTION στη Σύρο!

Παίζοντας με πολυπληθείς και δυνατές ακαδημίες έκαναν 3 νίκες σε 3 παιχνίδια και κατέκτησαν το κύπελλο.

Η αρχή έγινε το Σάββατο, όπου έπαιξε με τον ΠΑΟ ΣΥΡΟΥ. Ένα παιχνίδι που ενώ ήταν προγραμματισμένο για τις 5 το απόγευμα έγινε αργά το βράδυ, επειδή το πλοίο εκτάκτως πήγε μέσω Μύκονου στη Σύρο. Ταλαιπωρημένη η ομάδα ξεκίνησε νωθρά και στα πρώτα λεπτά δέχτηκε γκολ, ενώ το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1. Στο δεύτερο πήραν μπροστά οι μηχανές και έφτασε στο επιβλητικό 7-1, με 3 γκολ του Διονύση, 2 του Άγγελου, 1 του Σπύρου και 1 του τερματοφύλακα μας του Χρήστου, που με το δυνατό του βόλε αιφνιδίασε τους αντίπαλους. Πέρα της καταπληκτικής εμφάνισης, άξιο αναφοράς είναι το στιγμιότυπο που όλο το γήπεδο χειροκρότησε το πέμπτο γκολ, όπου ο Νιονιος πέρασε όλη την ομάδα και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Όλα τα παιδιά διακρίθηκαν και έδειξαν ότι είναι το φαβορί για την κούπα.
Στο άλλο παιχνίδι της κατηγορίας μας ο AJAX ΣΥΡΟΥ κέρδισε τον ΑΟ. ΜΥΚΟΝΟΥ με 3-2.

Η Κυριακή ξεκίνησε με το παιχνίδι του ΠΑΟ ΣΥΡΟΥ-AJAX ΣΥΡΟΥ 5-2.

Ακλούθησε ο αγώνας ΠΑΟ ΠΑΡΟΥ με τον ΑΟ. ΜΥΚΟΝΟΥ. Με ανεβασμένο ηθικό και μεγάλη θέληση, τα παιδιά δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και από το πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν 4-1, φτάνοντας στο τελικό 6-2, με 3 γκολ του Ντανυ, 2 του Διονύση και μια γκολαρα του Νικόλα με άπιαστο σουτ στο Γ της αντίπαλης εστίας. Ο σταθερότατος Χρήστος, ο Κωνσταντίνος με το πολύ παραγωγικό του παιχνίδι στο κέντρο και ο Γιωργάκης-Σκοκο με το έξυπνο παιχνίδι του και τη συμβολή του στο καθοριστικό τρίτο γκολ βοήθησαν τα μέγιστα για να πάρει ο ΠΑΟ ΠΑΡΟΥ τη δεύτερη νίκη μας.

Πλέον το τελευταίο μας ματς με τον AJAX ΣΥΡΟΥ, είχε χαρακτήρα τελικού.

Και οι δυο ομάδες ήταν κουρασμένες, η αγωνία μεγάλη, αλλά τα παιδιά της Πάρου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, σφράγισαν την ανωτερότητα τους και έφτασαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ήταν μια νίκη τακτικής. Η προσήλωση των παικτών στις οδηγίες και το πλάνο του κόουτς Αχιλλέα Κουτσιανου, κατέδειξε την δουλειά, αλλά και τη σχέση προπονητή-παικτών.
Σκόρερ και των 2 γκολ ο Νιονιος, αλλά όλη τη δουλειά την έκαναν ο πληθωρικός Άγγελος που κλείδωσαν την άμυνα μαζί με τον Νικόλα και βοήθησε όλες τις γραμμές, όντας παράλληλα πολύ πειθαρχημένος. Επίσης ο Σπύρος σε έναν ειδικό ρόλο και με την εξαιρετική ασσιστ για το πρώτο γκολ, μαχητικός και με πολύπλευρη προσφορά, έχοντας συμπαραστάτη τον μαχητικότατο Ντανυ, δεν επέτρεψαν στους αντίπαλους να μας απειλήσουν σχεδόν καθόλου.

Η λήξη του αγώνα μας συγκίνησε, βλέποντας τα παιδιά να πανηγυρίζουν σαν μια γροθιά με τον προπονητή τους και να αποθεώνονται από ΟΛΟΥΣ τους θεατές, που αναγνώρισαν την ανωτερότητα τους.

Τέλος ο ΠΑΟ Πάρου θέλει να ευχαριστήσουμε όλες τις ακαδημίες που πήραν μέρος στο τουρνουά, παίκτες, γονείς και προπονητές για το άριστο πνεύμα συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν.

Ιδιαίτερα τον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟ, τον ΙΩΣΗΦ ΡΟΥΣΣΟ, ιδιοκτήτες του MULTIACTION και τους προπονητές ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟ και ΝΙΚΟ ΓΕΡΑΡΔΗ.

Δεν είναι μόνο η άψογη οργάνωση. Κυρίως είναι η ανθρώπινη ζεστασιά που νιώσαμε να μας αγκαλιάζει σε όλο το διάστημα της παραμονής μας στη φιλόξενη Σύρο.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares