Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 11:12

Παράταση μίας εβδομάδας από την ΕΠΟ για τη σέντρα στη Γ΄Εθνική

Τα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα δεν επιτρέπουν στην επιτροπή πρωταθλήματος να εκπονήσει το πλάνο όπως είχε σχεδιάσει πριν μερικές εβδομάδες για την Γ' Εθνική.

Η επικείμενη παράταση του lockdown προβληματίζει αρκετά τους ανθρώπους της ομοσπονδίας αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με την αρχική ημερομηνία για την έναρξη του πρωταθλήματος να είχε οριστεί για 28 Μαρτίου, κάτι που ουσιαστικά δεν αποτελεί ρεαλιστικό σενάριο, αφού οι προπονήσεις όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν ανασταλεί.

Το θέμα συζητήθηκε σε συνεδρίαση που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, όπου αποφασίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία για την σέντρα του πρωταθλήματος η 4η Απριλίου με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει άρση του lockdown στις 15 του μήνα.

Πάντως με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ των ιστοσελίδων που ασχολούνται με το πολιτικό ρεπορτάζ πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να φύγουμε από τον 'εγκλεισμό' στις 15 Μαρτίου και αυτό θα επιβάλει -αναγκαστικά- στην ΕΠΟ να καθίσει και πάλι στο τραπέζι για να συζητήσει το μέλλον της κατηγορίας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares