Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 12:03

Καυτή αποδεικνύεται η πατάτα της Γ΄ Εθνικής για την ΕΠΟ, «τελειωμένα» τα τοπικά

Οι επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ φαίνεται να επηρεάζουν άμεσα αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις, ειδικά για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και τα τοπικά πρωταθλήματα, τα οποία μάλιστα θα πρέπει να θεωρούμε ήδη «χαμένη υπόθεση» μετά τα όσα δήλωσε και ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ένωσης της χώρας και μέλος της ε.ε. της ΕΠΟ. κ. Παναγιώτης Δημητρίου.

Τα μέλη της ε.ε. της ΕΠΟ, στη χθεσινή τους συνεδρίαση, δεν ασχολήθηκαν καν με το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και την πολυαναμενόμενη νέα προκήρυξη που όπως έχει ανακοινωθεί θα στέλνει τις ομάδες που δεν την ακολουθούν στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλα θα πρέπει να συζητηθούν για Γ΄Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα μετατέθηκαν  επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, η οποία μάλιστα ουδείς γνωρίζει πότε θα πραγματοποιηθεί.

Κανένας αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βγει επίσημα και με βεβαιότητα να πει τι θα γίνει, βουλιάζοντας ακόμα περισσότερο στην αβεβαιότητα τα σωματεία που προπονούνται δίχως να γνωρίζουν τι ακριβώς θα ακολουθήσει.

Γι αυτούς που γνωρίζουν είναι προφανές ότι η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, πρακτικά πετάει τη μπάλα στην επόμενη διοίκηση. Και μπορεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης να ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και να γνώριζε τί να την κάνει τη μπάλα, εδώ όμως θα βρεθεί πραγματικά με μια πολύ δύσκολη εξίσωση μπροστά του.

Αναμφίβολα δεν είναι η ΕΠΟ εκείνη η οποία αποφασίζει για το πότε θα αρθούν τα μέτρα. Η Κυβέρνηση είναι εκείνη η οποία ανοίγει και κλείνει τον αθλητισμό. Και η ΕΠΟ είναι εκείνη η οποία ακολουθεί. Όμως θα μπορούσε να ορίσει κόκκινες γραμμές, ώστε να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη.

Μιλώντας στο ilia.news ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και μέλος της Ε.Ε. Παναγιώτης Δημητρίου, που είναι πρόεδρος της ΕΠΣΑ, επιβεβαίωσε τα παραπάνω, δίνοντας παράταση στην αγωνία.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, κλήθηκε να απαντήσει γιατί την τύχη των τοπικών πρωταθλημάτων, για την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής, αλλά και για την ημερομηνία έναρξης.

Αρχικά, ανέφερε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τα τοπικά πρωταθλήματα, δεδομένου ότι ακόμα δεν υπάρχει άδεια να διεξαχθούν παιχνίδια, γι’ αυτό εξάλλου το θέμα πήρε αναβολή να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

«Αυτή τη στιγμή, τα τοπικά πρωταθλήματα ως γνωστόν δεν μπορούν να παιχτούν. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει τρόπος να γίνει συζήτηση πάνω σε οποιαδήποτε βάση, από τη στιγμή την οποία απαγορεύεται να διεξαχθούν ούτε καν οι προπονήσεις στις ομάδες αυτές. Και δεν υπάρχει και στον ορίζοντα κάτι τέτοιο άμεσα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι και στις κατηγορίες τις οποίες έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις, αυτό γίνεται τηρώντας πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο».

Για την αναβολή της επικύρωσης της προκήρυξης της Γ΄ Εθνικής, καθώς και την ημερομηνία έναρξης, ο Παναγιώτης Δημητρίου ανέφερε ότι στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή, δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη θέμα Γ΄ Εθνικής.

«Για τη Γ΄ Εθνική, έχουμε πάρει απόφαση για να ξεκινήσει. Μεταφέραμε μάλιστα την έναρξη μια βδομάδα πίσω και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου. Αυτό έχει ήδη γίνει. Εκείνο το οποίο απομένει να συζητηθεί, είναι η επικύρωση της τροποποίησης της προκήρυξης. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα γίνει στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή».

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares