Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 17:07

Πανναξιακός: Βλέπει την περίπτωση του Γιάννη Ζανελάρη για την επιθετική γραμμή

Αδιάκοπα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανναξιακού ενόψει την επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα με έμψυχο υλικό.

Ανάμεσα στις λύσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζει η ομάδα είναι και αυτή του Γιάννη Ζανελάρη, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΣ Ναξου, αλλά την προηγούμενη σεζόν είχε κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Πανναξιακό.

Ο Ζανελάρης, που έχει εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες μπορεί αν δώσει άμεσα λύσεις στην επιθετική γραμμή του Πανναξιακού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και έχει κατατεθεί πρόταση, χωρίς όμως να έχει ακόμα επέλθει συμφωνία.

Φυσικά, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή απαιτείται και η συναίνεση του ΠΑΣ Νάξου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει δοθεί.

Προηγούμενες ομάδες του Ζανελάρη είναι οι: Πανναξιακός, Θύελλα Καμαρίου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης, σε: Ελλάνιου Δαιδάλου, ΑΕ Κατσάμπα, Μινωική, ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών, Ζευγολατιό, ΠΑΟ Κρουσώνα και Γιούχτα, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Ηρακλείου.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares