Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 20:47

Δεν τα κατάφερε η Μύκονος στη Ρόδο

rodos-mykonos-11-4-2012-1

Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα της Μυκόνου αφού ηττήθηκε σήμερα από την Ρόδο στο νησί των ιπποτών με 2-0.

Η Ρόδος ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τις σημαντικότατες ευκαιρίες και απέδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη, στην οποία έφτασε δίκαια. Μόλις στο 3' ο Καταπώδης εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη εστία μετά από εκτέλεση κόρνερ, δίνοντας νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.

rodos-mykonos-11-4-2012-2

Στο 55' το ματς τελείωσε! Ο Φράγκος πήρε την μπάλα κοντά στον χώρο του κέντρου και με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι λίγο πριν την εκπνοή του α' ημιχρόνου μετά από ενέργεια του Ορφανίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μύκονος διαμαρτύρεται για φάση που έγινε στο 8'. Ο Μουλάκης έφευγε μόνος στην αντίπαλη εστία και ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο λίγο έξω από την περιοχή. Ο -πολύ καλός- διαιτητής Κορδολαίμης (Πειραιά) θεώρησε ότι ο άσος των φιλοξενούμενων δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και, έτσι, τιμώρησε με κίτρινη τον αμυντικό της Ρόδου.

Την επόμενη αγωνιστική στις 22 Απρίλη η Μύκονος θα ταξιδέψει στο λεκανοπέδιο για να αντιμετωπίσει στην Νέα Ιωνία την τοπική ομάδα, η οποία είναι με ένα βαθμό πάνω από τους Κυκλαδίτες. Σε αυτό το ματς η ομάδα του Γιώργου Αθανασιάδη θα προσπαθήσει να μην χάσει, ειδάλλως θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες

paros-adonis

ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης, Σώτας (50' Πατούχος), Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Καλημέρης (65' Γεωργάς), Θαμνόπουλος, Δανάς, Καταπώδης, Γκινής, Φράγκος, Ορφανίδης (83' Διακοβασιλείου)
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: Μανταφούνης, Αργυρίου, Ξένος, Ζουγανέλης (72' Χίσα), Θεοδώρου, Κουκάς, Κεκελής (58' Καρατζάς), Βαλαμούτης, Μουλάκης, Τουμάσης (20' λ. τρ. Κουνάδης), Αλεξανδρόπουλος

  • Το βίντεο του αγώνα είναι από το xxsports.gr
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares