Κυριακή, 15 Απριλίου 2012 21:45

Θέμελης: Οδηγός μας το Κύπελλο...

ASTERIOS THEMELIS FILM

Το φετινό πρωτάθλημα όσον αφορά τον 8ο όμιλο διαθέτει τερματοφύλακες οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους τραβούν πάνω τους τα βλέμματα των φιλάθλων και όχι μόνο! Μερικοί εξ αυτών είναι ο Ιωσήπου (Ελπιδοφόρου), ο Μπόκος (Φωστήρας), ο Τσαϊλάκης (γιαξ Ταύρου), ο Δρόσος (Νέα Ιωνία) και ο Βούλγαρης (Αιγάλεω).

Ωστόσο, στον Πανναξιακό αγωνίζεται ένας πορτιέρο με τεράστιο βιογραφικό, του οποίου η παρουσία κοσμεί τα γήπεδα της Δ' Εθνικής. Η αναφορά μας γίνεται στον Αστέριο Θέμελη, ο οποίος τη φετινή σεζόν πήρε την μεγάλη απόφαση να αναζητήσει τη τύχη του σε νησιώτικη ομάδα. Η ''Ωρα των σπορ'' επικοινώνησε με τον έμπειρο τερματοφύλακα των Ναξιωτών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες στέφθηκε Κυπελλούχος Κυκλάδων, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην νω Σύρο στον τελικό του θεσμού (3-0). Αρχικά, ο Αστέριος Θέμελης αναφέρθηκε στην παραπάνω επιτυχία που σημείωσε ο Πανναξιακός: ''Μέσα σε μια δύσκολη χρονιά που προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, υπήρξε ακόμη ένας θεσμός, αυτός του Κυπέλλου που όλη η Νάξος, ο κόσμος και η διοίκηση τον ήθελαν πολύ. Για εμάς επρόκειτο για μια μεγάλη ψυχολογική τόνωση! Με την κατάκτηση του Κυπέλλου ευχαριστήσαμε πάνω απ' όλα τους εαυτούς μας, αλλά και το κόσμο μας. Οσον αφορά το πρωτάθλημα, μένουν για εμάς άλλοι οκτώ τελικοί. Το Κύπελλο αποτελεί... οδηγό για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία''.theme

''ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ''
Το ξεκίνημα του Χαραυγιακού στο πρωτάθλημα ήταν άσχημο. Η μετριότατη πορεία της ομάδας επέφερε την αλλαγή προπονητή, με τον Γιώργο Βλαστό να αντικαθιστά τον Δημήτρη Σκούνα στον πάγκο. Ο φύλακας-άγγελος του Πανναξιακού σχολίασε σχετικά: ''Από την αρχή της σεζόν κυνηγούσαμε όλα τα ματς ανεξαρτήτου αντιπάλου, αλλά αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ. Με την έλευση του κ. Βλαστού η ψυχολογία μας άλλαξε και αυτό φάνηκε από το πρώτο ματς με την Ηλιούπολη που πετύχαμε τέσσερα τέρματα. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το έργο του κ. Σκούνα που κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα μέσα στο στόχο της. Εμείς οι ποδοσφαιρισρτές είμαστε στρατιώτες! Αυτές οι αλλαγές συνήθως επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά μια ομάδα. Ευτυχώς, εμείς δείξαμε να μένουμε ανεπηρέαστοι! Πλέον, αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι το παιχνίδι με την ΑΕ Κω, στο οποίο χρειαζόμαστε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς''. Ο Αστέριος Θέμελης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κόσμο της Νάξου, με τον οποίο έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, υποστηρίζοντας: ''Ο,τι και να πεις για αυτόν τον κόσμο είναι λίγο. Από την αρχή της σεζόν, οι φίλαθλοι μας έχουν αποδείξει ότι αγαπάνε την ομάδα και η προσέλευση τους σε κάθε ματς είναι τρομερή. Πιστεύω ότι είναι προνόμιο για εμάς να μας ακολουθεί αυτός ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε. Οι σκηνές που είδαν τα μάτια μας στην Πάρο ήταν απερίγραπτες. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οφειλούμε με τη σειρά μας να σώσουμε την ομάδα σαν ευχαρίστηση για την στήριξη που μας προσφέρουν''.

(Συνέντευξη στον Κυριάκο Παντζαρίδη)

THEMELIS-PAGONIS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares