Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 16:20

Με αρκετά νέα πρόσωπα συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του ο Πανναξιακός [pics-vid]

Μπορεί το κρύο να ήταν τσουχτερό χθες (24/3) στο ΔΑΚ Νάξου, όμως αυτό δεν απέτρεψε τον Γιώργο Προμπονά, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιήσουν ακόμα μία δυνατή προπόνηση.

Πλέον, ο Γιώργος Προμπονάς υπολογίζει και στην αμέριστη βοήθεια του Μανώλη Βαθρακοκοίλη που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στο πλάι του έμπειρου τεχνικού. Ο Μανώλης Βαθρακοκοίλης, γέννημα θρέμμα του Πανναξιακού και με μεγάλη εμπειρία σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής, αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη βοήθεια στην προετοιμασία της ομάδας.

Όσο αφορά το έμψυχο υλικό, εκτός τους Ευριπιώτη, Πρεβόλη και Ζανελάρη στους οποίους έχουμε αναφερθεί, ακόμη δύο νεαροί Ναξιώτες ποδοσφαιριστές προπονούνται με την ομάδα της Νάξου. Πρόκειται για τους Γιάννη Κατσουρο που μέχρι πρότινος άνηκε στον ΑΜΣ Φιλωτίου και τον Ματθαίο Μανδηλαρά που προέρχεται από τον ΠΑΣ Νάξου. Και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει τα νέα τους δελτία και έχουν ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα.

Οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί, σίγουρα προβληματίζουν του ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι τονίζουν ότι ο Πανναξιακός θα ακολουθήσει ότι ορίσουν οι κανονισμοί και ευελπιστούν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να κερδίσει τον στόχο της παραμονής.

Δείτε φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο από την προπόνηση:

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares