Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 23:54

Μαρία Δενεκαριά: Ο αθλητισμός της Τήνου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Φώσκολο

Η είδηση της απώλειας του Νίκου Φώσκολου έχει σκορπίσει θλίψη στην κοινωνία της Τήνου και ειδικά στους ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει από κοντά και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν και η πρώην Γ,Γ, της ΑΕ Στενής, κυρίας Μαρίας Δενεκαριά, η οποία με ανάρτηση της στο facebbok εξήρε το έργο και την προσφορά του Νίκου.

Δείτε τι έγραψε:

Αυτο που θαύμαζα στον Νίκο ήταν η αγωνιστικότητα του, η καλοκαρδοσύνη του, η εχεμύθεια, η διακριτικότητά, η αγάπη του για τα παιδιά, τον τόπο του και τον αθλητισμό.

Ένας δικός μας άνθρωπος που οφείλουμε να έχουμε ως πρότυπο, τόσο εμείς οι μεγαλύτεροι που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε, όσο και οι νεότεροι και τα παιδιά που με τόσο πάθος και αγάπη γαλουχούσε στα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι, συνεργάζεσθαι και προσφέρετε.

Με περισσή διακριτικότητα αντιμετωπίσαμε κοινωνικα θέματα και περιπτώσεις που εχρηζαν ιδιαίτερη μεταχείριση, ο Νίκος ήταν παντα εκεί και το ξέραμε μόνο εμείς. Υποστήριζε κάθε δράση που οργανώναμε για την ευαισθητοποίηση του κόσμου στη δωρεά οργάνων, αιμοδοσιας κλπ.

Θυμάμαι με πόσο πάθος εργαστήκαμε για να κατασκευαστεί και να εξοπλιστεί το γήπεδο στη Στενή, " Ραφιε πρέπει να φτιάξουμε το γήπεδο, να παίζουν τα παιδιά, να φτιάξουμε αποδυτήρια και γυμναστήριο, να χουμε κερκίδες, βρες τρόπο".

Και με την συνδρομή του Ραφαήλ Μωραίτης και του τέως Νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, και με προσωπική εργασία των φίλων της ομάδας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Νίκου και την καθοδήγησή του κατασκευαστηκε το γήπεδο στη Στενή.

Ήταν πάντα στο γήπεδο και περίμενε τα παιδιά, τα προσεχε, τα συμβούλευε και λειτουργούσε διαμεσολαβιτικα σε κάθε δυσκολία. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και μετά από δική του πρόταση δέχθηκα να συμμετέχω ως γραμματέας στο ΔΣ της ΑΕ ΣΤΕΝΉΣ, το δικό του πάθος με ώθησε να στηρίξω το άοκνο έργο του.

Ο αθλητισμός της Τήνου του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Καλό ταξίδι Νίκο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Μαρία Δενεκαρία
Πρώην Γ.Γ ΑΕ Στενής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares