Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 21:32

Η Ελλάς Σύρου αποχαιρέτησε τον Μιχάλη Ευριπιώτη

Ο Μιχάλης Ευριπιώτης με την επανέναρξη των προπονήσεων της Γ΄Εθνικής έχει ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ του Πανναξιακού και προπονείται με την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα, με την ανακοίνωση αποδέσμευσης του από την πρώην ομάδα του την Ελλάς Σύρου, επισημοποιείται η επιστροφή του ''Εύρι'' στον Πανναξιακό.

Η ανακοίνωση, Αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ευριπιώτη στον Α.Ο Πανναξιακό. Ο Μιχάλης Ευριπιώτης ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η συμβολή του τεράστια, στην αήττητη άνοδο της ομάδας στην Α κατηγορία, αλλά και την αήττητη πορεία του συλλόγου στο Κύπελλο Κυκλάδων. Η Ελλάς Σύρου στα πλαίσια των καλών σχέσεων, στέκεται στο πλευρό του Πανναξιακού, στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Νάξου στην Γ Εθνική. Ευχόμαστε στον Α.Ο Πανναξιακό να πετύχει τους στόχους του, ενώ στον Μιχάλη Ευριπιώτη καλή συνέχεια στην σίγουρα γεμάτη (βάση βιογραφικού) ποδοσφαιρική του καριέρα. Η «πόρτα» της ομάδας μας θα είναι ανοιχτή πάντα γι αυτόν...»
Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares