Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 17:18

Στην Polkky Kuusamo ο Σωτήρης Γκότσης

Ωραία η αποκλειστικότητα, πόσο μάλλον όταν αποκαλύπτει μία νέα, πολύ σημαντική συνεργασία.

Αυτή την ώρα ανακοινώνεται από την Polkky Kuusamo, τη δευτεραθλήτρια Φινλανδίας στο βόλλεϋ γυναικών, η έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Γκότση. Ένα παιδί που κάθισε ως βοηθός του Απόστολου Οικονόμου για 2 χρόνια στον πάγκο του ΑΟ Θήρας και έκτοτε η καριέρα του είναι ανοδική.

Ο Σωτήρης Γκότσης είπε ναι στην πρόκληση της περιπέτειας του εξωτερικού το 2018, πάλι ως βοηθός του Οικονόμου στην ORPO. Ευτύχησε μάλιστα να κατακτήσουν το κύπελλο Φινλανδίας το 2019, έχοντας ως αντιπάλους ομάδες με πολύ μεγαλύτερο budget. Στον ίδιο σύλλογο αποδέχθηκε, την ίδια χρονιά, την τιμητική θέση του πρώτου προπονητή. Μία σημειολογική στιγμή για κάθε επαγγελματία του βόλλεϋ που η μοίρα την έφερε να συμβεί 2454 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο καταγωγής του, τη Λάρισα.

sotos1 1
Παρακολουθώντας, εξ αποστάσεως, την πορεία του Σωτήρη στο πανέμορφο Οριβέσι, σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι το πρώτο προπονητικό «μπουσούλημα» να γίνεται με μεγάλο βαθμό δυσκολίας ώστε να αναπτύσσονται και τα κατάλληλα αντισώματα.

Σε μία 2ετία με μεγάλες δυσκολίες (τραυματισμοί παικτριών, χαμηλό budget, απρόβλεπτα περιστατικά κλπ) κράτησε το τιμόνι μιας μικρομεσαίας ομάδας σταθερά, έκανε την υπέρβασή του και τώρα ανταμείβεται. Μαζί με αυτόν και η Ελληνική παροικία προπονητών στη Φινλανδία που θα αναλάβει νέες θέσεις ευθύνης (Γκιτζέκος πρώτος προπονητής στην ORPO, Αντιφάκος βοηθός στο Kuusamo για δεύτερη χρονιά)

Σωτήρη Γκότση, καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα. Μείνε και απόλαυσε τη δουλειά σου σε μία χώρα που σέβεται τους πρωταγωνιστές των σπορ και δεν κάνει κληρώσεις κυπέλλου στο σαλονάκι υπαλλήλου της ομοσπονδίας.

Γιώργος Νομικός Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Μαγνητική
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα 191 σκυλιά της Δαλματίας Τα έξι μπαλάκια »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares