Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 22:53

Γιάννης Κούτρος... από το σοκ του τραυματισμού στην κορυφή των σκόρερ

Το έχουμε ξαναγράψει... το Equipo είναι μία σελίδα στο facebook που αποκαλύπτει από άλλη οπτική γωνία ιστορίες ποδοσφαιριστών τις οποίες είτε δεν γνωρίζανε, είτε γνωρίζαμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε δώσει σημασία στην σημαντικότητα τους.

Με νέα δημοσίευση το Equipo έφερε στη δημοσιότητα την συγκινητική ιστορία του Γιάννη Κούτρου, ο οποίος στο απόγειο της καριέρας του ήρθε αντιμέτωπος με τον εφιάλτη των ποδοσφαιριστών, που δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό. 

Με καρδιά λιονταριού ο Γιάννης Κούτρος ανέκαμψε και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, αφού μόλις την επόμενη σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Πανναξιακού, κατακτώντας το νταμπλ με 32 γκολ που προήλθαν από τα πόδια και το κεφάλι του.

Σήμερα ο Γιάννης Κούτρος είναι και πάλι στην ομάδα που έχει αγαπήσει. Τον Πανναξιακό και μαζί του πορεύεται στη Γ΄ Εθνική.

Διαβάστε την όμορφη ιστορία:

Ήταν η σεζόν 2013-2014..Μετα από 3 επιτυχημένες σεζόν και 3 ανόδους με ΠΑΟΚ Γλυφάδας (Άνοδος football league), Φωστήρας Ταύρου (Άνοδος football league) και πάλι με τον Φωστήρα (Άνοδος Β εθνική) πήγα στην Δόξα Βύρωνα ..

Η ομάδα είχε βλέψεις πρωταθλητισμού και μεγάλες φιλοδοξίες που αρμόζουν στο όνομα και την ιστορία της ομάδας του Βύρωνα.. Αυτό φάνηκε από τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν..

Ήταν η πρώτη χρονιά που δημιουργήθηκε η ερασιτεχνική γ εθνική. Εγώ τότε ήμουν 23 χρονών και έχοντας παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και με πολλές παραστάσεις σε μεγάλα παιχνίδια (καθώς με τον Φωστήρα αναδειχθήκαμε πρωταθλητές στον όμιλο μας και φτάσαμε στους 16 του κυπέλου Ελλάδος αποκλείοντας και τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη με γκολ του μεγάλου Ηλία Καμπά) ήμουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο και προσδοκίες όπως κάθε ποδοσφαιριστης σε τέτοια ηλικία και με τέτοιες διακρίσεις..

Σεπτέμβρης και ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική.. Παίζουμε εκτός με τον Κισσαμικό στα Χανιά ..Γύρω στο 20ο λεπτό δέχομαι την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και καθώς επιχειρώ να γυρίσω προς την αντίπαλη εστία νιώθω να χάνεται η γη κάτω από τα ποδια μου.. Ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη μηνίσκου.. Συντετριμμένος χάνω όλη την σεζόν διότι το μόσχευμα δεν έδεσε όπως προβλεπόταν.. Πείσμωσα.. Είπα θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ..

Σεζόν 2014-2015 ήρθα στον Πανναξιακό.. Έβαλα 32 γκολ και αναδειχθήκαμε πρωταθλητές και κυπελλούχοι Κυκλάδων.. Ποτέ να μην τα παρατάτε όσο άσχημα και αν είναι τα πράγματα.. Και δεν εννοώ μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ζωή!!

Γιάννης Κούτρος

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares