Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 01:00

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου – Α.Ο. Μυκόνου 1-0 Αήττητος ο Ajax!

neoi olympiakos-ao_mykonoy-20-4-2012-1

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος νέων του πρώτου ομίλου που έκρινε την κορυφή με το ντέρμπι μεταξύ του Άγιαξ Σύρου και του Α.Ο. Μυκόνου με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το φτωχό 1-0.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με την Μύκονο στο πρώτο μέρος να δείχνει λίγο καλύτερη από τον Άγιαξ μέχρι το σημείο του γκολ στο 23΄ όπου ο Συμιγδαλάς εκτέλεσε άψογα το κόρνερ από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα απευθείας στα δίχτυα του Γκουλιάφα πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό και νικηφόρο γκολ δίνοντας στην ομάδα του την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο!

neoi olympiakos-ao_mykonoy-20-4-2012-2

Το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου μέτριο με τον Άγιαξ αυτή την φορά να δείχνει καλύτερος και να έχει δυο κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον Λοίζο. Η Μύκονος πίεζε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, όπου δεν θα της έδινε την πρώτη θέση καθώς στο πρώτο παιχνίδι η δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2 επομένως η Μύκονος για να πάρει την πρώτη θέση έπρεπε να κερδίσει.

Έτσι ο Άγιαξ τερματίζει πρώτος και αήττητος με μόλις μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα έχοντας την καλύτερη επίθεση με 65 γκολ υπέρ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 4 γκολ κατά!

neoi olympiakos-ao_mykonoy-20-4-2012-3

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

proponites olympiakou_pagko

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: (Ρούσσος Γ.), Πρίντεζης Γ., Χαλαβαζής Α., Βεκρής Ν., Ρηγούτσος Σ., Μώτος Φ., Καράβας Μ., Λούσας Δ., Συμιγδαλάς Γ., Ρηγούτσος Γ., Ξυγκάκης Α., Νομικός Ε.

Βλαντούσης Σ., Λοίζος Ν., Γκούφας Γ., Κουλούρας Ε., Φούασης Α., Μενδρινός Δ., Δεναξάς Μ.

Α.Ο. Μυκόνου: (Γούλας Α.), Γκουλιάφας Δ., Dhamai V., Νάζος Α., Μιλν Φ., Σιώζος Σ., Κουτσούκος Σ., Κούτσος Σ., Ceko Α., Τζέλλος Ε., Κυπριτίδης Α., Γκοράι Ε.

Νάζος Ν., Συριανός Ε., Κλειδωνάρης Ν., Μπουρντένης Ν., Πανταζόγλου Κ., Papa P., Λυκούρης Σ. 

goulas tasos_aom1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares