Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 00:17

Ο Άγγελος Αργυρός εκφράζει την αγωνία του για το ποδόσφαιρο της Σύρου που «σαπίζει»

Ήπια μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την ανάρτηση του Άγγελου Αργυρού. Ενός ταλέντου που έχει αναδειχθεί μέσα από το Συριανό ποδόσφαιρο, αλλά περνώντας τα χρόνια βλέπει ότι δεν μπορεί να δει τον τόπο του να αναβαθμίζει αυτό το προϊόν, καθώς αυτό είναι που ποθεί και τελικά είναι η ζωή του.

Δυστυχώς... το άλλοτε κραταιό Συριανό ποδόσφαιρο έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα. Μία λεζάντα, μία ίντριγκα και ψευδαισθήσεις μεγαλοπαραγοντισμού έχουν μικρύνει επικίνδυνα, έχοντας κάνει ασφυκτικό το περιβάλλον για ταλέντα όπως ο Άγγελος Αργυρός, που μπορεί να προσφέρει πολλά αλλά δεν βρίσκει τον τρόπο να το κάνει.

Πέντε - έξι άτομα που ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια σαν κασετοφωνάκια, λες και ο κόσμος έχει καμιά όρεξη να ασχολείται μαζί τους. Βλέπεις αυτή η ματαιοδοξία είναι από τους χειρότερους εχθρούς του ανθρώπου. 

Κραυγή αγωνίας ή ακόμα μία κραυγή αγωνίας είναι αυτά που έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Άγγελος Αργυρός «ξεβολεύοντας» κάπως τους ιντριγκαδόρους παράγοντες που αντί να κοιτάζουν μπροστά, με ένα ενωμένο Συριανό ποδόσφαιρο, κάνουν ότι μπορούν για να διαλύσουν κάθε ελπίδα συνεργασίας.

Θα θυμηθώ λίγες φιλότιμες προσπάθειες που έχουν γίνει από τον ίδιο τον πρόεδρο της ένωσης κ. Φρέρη να γίνουν κάποια βήματα, αλλά δυστυχώς μάλλον μόνο δικό του όραμα αποδείχθηκε το μονιασμένο Συριανό ποδόσφαιρο.

Για όσους λοιπόν τα έχουν κάνει σαλάτα (και είναι σχεδόν όλοι όσοι έχουν λόγο αυτή τη στιγμή στο συριανό ποδόσφαιρο), ας διαβάσουν την κραυγή αγωνίας αυτού του παιδιού και ας αναλογιστούν τη εγκλήματα κάνουν καθημερινά. Το ποδόσφαιρο του νησιού δεν τους ανήκει. Ανήκει σε παιδιά όπως ο άγγελος που το αγαπούν και το υπηρετούν ανιδιοτελώς. 

Διαβάστε τι έγραψε ο Άγγελος: 

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω αυτά που θέλω να πω πιστεύω αν δεν κάνω την αρχή δεν θα γίνει από πουθενά!

Ποδόσφαιρο ένα σπουδαίο άθλημα και ίσως το κορυφαίο. Για εμένα δεν είναι απλά ένα χόμπι είναι ένα όνειρο είναι η ζωή μου να κλωτσάω μια μπάλα μπορώ να το κάνω κάθε μέρα όπως όλοι μας!

Έδω στη Σύρο μπορώ να σας πω πως έχω σκεφτεί να σταματήσει έχω σιχαθεί αυτό το άθλημα όπως και πολύ άλλοι νομίζω. Ζω και αναπνέω να δω ένα νησί να είναι στο γήπεδο όπως παλιά που είχε 2.000 κόσμο και δεν έπεφτε Καρφίτσα θα ήθελα πολύ να ζούσα αυτό το συναίσθημα!

Η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνο ακόμα να ζήσω αυτό το συναίσθημα για κάποιους μπορει να είναι ασήμαντο αλλά για εμένα σημαντικό. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με ΑΟΣ με ΑΓΙΑΞ ΕΛΛΑΣ και ΠΑΓΟ θέλω να ασχολούμαι με τη Σύρο και το νήσι μου να το βλέπω να πρωταγωνιστεί σε όλη την Ελλάδα και να θαυμάζετε από τις άλλες ομάδες.

Και για να κλείσω θα πω ότι σέβομαι όλους τους ανθρώπους που στο τελευταίο επίπεδο του ποδόσφαιρου βάζουν τα χρήματα τους για να δουν κάτι καλύτερο και να δίνουν ένα χαρτζιλίκι σε εμάς που θα μπορούσαν κάλλιστα να μην μας έδιναν ούτε 50 Λεπτά η εκτίμηση που έχω για όλους τους συριανούς παράγοντες είναι μεγάλη και το λέω πολύ ειλικρινά μακάρι να αφήσουν το εγώ και κανένας άλλος να ρίξουν τον εγωισμός τους να τα βάλουν κάτω να αφήσουν τις ίντριγκες και τους τσακωμούς και να πάμε το νησί ένα βήμα μπροστά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares