Κυριακή, 22 Απριλίου 2012 13:56

Και τυπικά πρώτος…

TRAGAIA-IOS MAROYLHS FASH

Και τυπικά πρωταθλητής του Β΄ ομίλου της 2η κατηγορίας Κυκλάδων ανακηρύχτηκε σήμερα ο Αστέρας Τραγαίας, ο οποίος έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος νικώντας την Ίο στο ''Νίκος Βλακός'' με 11-0!

Το σημερινό παιχνίδι είχε καθαρά διαδικαστικό χαραχτήρα, αφού από την πλευρά της η Τραγαία απλά «μαζεύτηκε» για να κλείσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ από την άλλη πλευρά ο Θ. Καραβάς είχε την ευκαιρία να πάρει στην αποστολή της ομάδας του ολόκληρο το παιδικό τμήμα της Ίου με το οποίο παρατάχθηκε κιόλας.

Έτσι λοιπόν η επικράτηση της Τραγαίας ήταν αναμενόμενη, καθώς η ποιότητα των παιχτών της αποτυπώθηκε για ακόμα μια φορά στο τερέν και χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς φίλους της, χειροκρότημα όμως που αρκετές φορές δόθηκε και στης περίτεχνες ενέργειες των πιτσιρικάδων της Ίου, οι οποίοι αμί τι άλλο με την εμφάνιση τους σηματοδότησαν την καλή δουλειά που γίνετε στο νησί σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, πράγμα που αποτυπώθηκε με την σημερινή εμφάνιση και την αγωνιστική τους συμπεριφορά των πιτσιρικάδων του Καραβά, οι οποίοι φάνηκε ότι έχουν βάλει γερές βάσεις για το μέλλον του Νιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Ο αγώνας

Αγώνας που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς το 11-0 δεν μας αφήνει περιθώρια να μπούμε σε λεπτομέρειες έτσι λοιπόν αναφέρουμε τους σκόρερ: 1-0 Σαρρής, 2-0 Μπεκίμ, 3-0 Μάκαρης, 4-0 Μασούρας, 5-0 Μαρούλης, 6-0 Μασούρας, 7-0 Μασούρας, 8-0 Μάκαρης, 9-0 Φρατζέσκος, 10-0 Σαρρής, 11-0 Μενδρινός.

Παίχτες αξίας

Ίσως θα αδικούσα κάποιους από τον Αστέρα Τραγαίας αν έμπαινα σε ονοματολογία, αλλά θέλω να σταθώ στην ομάδα αυτή, η οποία χρήστηκε πρωταθλήτρια απέναντι σε άξιους συνδιεκδικητές. Με καπετάνιο και τον άνθρωπο πίσω από όλα Νίκο Βλησίδη, που κατάφερε την μεταγραφική περίοδο να «μαζέψει» πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά την γνώμη μου εύκολα μπορούσαν να σταθούν στην Α΄Κατηγορία, καθώς διαθέτουν ότι απαιτείται (Τεχνική κατάρτιση, εμπειρία και δίψα για μπάλα) κατάφερε όχι μόνο να επιστρέψει στα γήπεδα, αλλά να πάρει και την πρώτη θέση, Καταλυτική κρίνετε και η παρουσία των: Α. Κατσούλη και Β. Βουτσίνου, που πρόσφεραν τα μέγιστα στην φετινή παρουσία του Αστέρα.

Έτσι λοιπόν η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ήταν αυτή που χάρισε στην Τραγαία τον τίτλο, όπου μετά την απουσία της από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα την φέρνει και πάλι στο προσκήνιο.

Φιέστα τίτλου

Στον Αστέρα αναζητούν πλέον την ημερομηνία τέλεσης της φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα γίνει το επόμενο 15πενθήμερο και θα περιέχει κάποιον φιλικό αγώνα.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Πόλγια, Βερύκοκος, Αλιμπέρτης, Παραράς, Μαιτός (75΄Κατσούλης), Μάκαρης, Σαρρής, Μαρούλης, Φρατζέσκος, Μασούρας (46΄Δεδρινός), Μπεκίμ.

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Δράκος, Κωστόπουλος (60΄Μπουρνέλης), Γιανόπουλος Φ. (40΄Καραπούλης), Μονογυιος, Καρράς, Κάνουλας, Καλαθάς, Γιαννόπουλος Φ. (55΄Κωστόπουλος), Μπάτσαλης, Κωστόπουνος Ν., Οκουτσέκου.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Δεληγιάννη, Βαν Άακεν, Ψαρρά.



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares