Κυριακή, 22 Απριλίου 2012 22:22

Νίκη για τον ΑΟ Μυκόνου στην Τήνο

 paides-aot-mykonos-22-4-2012-0

Πιο δύσκολη από ότι φαίνεται ήταν η νίκη του Α.Ο Μυκόνου σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τήνου επί του τοπικού Α.Ο. Τήνου με σκορ 0-3.

Η ομάδα της Τήνου με τα από πολλά άσχημα παιχνίδια παρά το μικρό της ηλικίας καθώς η περισσότεροι ήταν πολύ μικρότεροι και άπειροι (1999-00)πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κόντραρε στα ίσια τον κατά πολύ καλύτερο και έμπειρο Α.Ο Μυκόνου. Οι παίκτες του ΑΟ Τήνου αιφνιδιάστηκαν και μόλις το 2' μετά από ένα κόρνερ από τα δεξιά α αμαρκάριστος Λυκουρης έκανε το 0-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η ομάδα της Τήνου σνε πτοήθηκε πίεσε αλλά τα σουτ που επεχείρησε δεν κατά να βρουν στόχο και έτσι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό την ομάδα της Τήνου να πιέζει αλλά χωρίς ουσία με αποτέλεσμα και πάλι στο 51' και μετά από λάθος της άμυνας του ΑΟ Τήνου ο Δημάκης επεχείρησε μια σέντρα σουτ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα ποδιά του επερχομένου Ναζου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε  να κάνει το 0-2 λίγο πριν από την λήξη ο ίδιος παίκτης μετά από μια ωραία κάθετη μπαλιά του Βλαχου έκανε το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ) ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ. ΟΡΦΑΝΟΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ε, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ο, ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ, ΤΙΓΚΑΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι, ΔΕΝΕΚΑΡΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ (ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ53')

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (ΣΥΡΙΑΝΟΣ) ΒΕΡΩΝΗΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΔΑΜΑΙ, ΚΟΛΙΟΥΛΗΣ, ΤΣΕΚΟ, ΝΑΖΟΣ, ΔΗΜΑΚΗΣ, ΛΥΚΟΥΡΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΠΛΙΩΝΗΣ, ΓΙΔΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, ΧΑΤΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ, ΤΖΑΤΖΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares